Grafinet


November 2003

Apex europe's uitbreiding van het verkoopnetwerk

APEX EUROPE, gevestigd in Hapert, is het hoofdkantoor van een jonge dynamische snelgroeiende groep bedrijven, die bekend staat om haar kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met innovatieve technologieën en pionierende ontwikkelingen voor de flexografische industrie.

Apex Europe's uitgebreide product assortiment bestaat uit de volgende producten: keramisch gecoate en laser gegraveerde rasterwalsen en sleeves (hierbij gebruik makend van de UltraMelt technologie), mechanisch gemoletteerde rasterwalsen, lijmsets voor het produceren van hoogwaardig golfkarton en diverse producten voor de dagelijkse en periodieke reiniging van rasterwalsen. Tot slot bevat het Apex assortiment de Ravol Liquid volume test die het volume van de cel van een rasterwals meet en aan de hand van deze meting kan worden vastgesteld of een rasterwals toe is aan reiniging, renovatie of zelfs vervanging.

Als gevolg van de steeds toenemende interesse van klanten uit Frankrijk is Apex twee samenwerkingsverbanden gestart om klanten in dit land tot dienst te zijn. Een gesegmenteerde distributie strategie wordt gebruikt om de beste technisch georiënteerde service te bieden aan alle segmenten binnen de Franse flexografische industrie.

Allereerst heeft Apex een overeenkomst gesloten met TMT Consommables om de segmenten flexibele verpakkingen en label te kunnen bedienen. TMT biedt een compleet assortiment voor de (flexografische) industrie. Zo vertegenwoordigt TMT toonaangevende machine fabrikanten, zoals Fischer & Krecke en Gallus en de afdeling "Consommables" vertegenwoordigt diverse bedrijven die artikelen produceren die worden gebruikt in de grafische industrie, waaronder ook Apex. Om de franse klanten op een persoonlijke en technische manier tot dienst te zijn, heeft TMT twee nieuwe vertegenwoordigers aangenomen: De heer Thierry ANDRES zal de markt in Zuid-Oost Frankrijk voor zijn rekening nemen, terwijl de heer Christophe RACINET verantwoordelijk is voor Noord-West Frankrijk. Beiden hebben in het verleden ervaring opgedaan in de grafische industrie en hebben een uitgebreide technische training gevolgd in Nederland om hun klanten volledig te kunnen assisteren bij het verbeteren van de drukkwaliteit. Mevrouw Jutta RANGER zal daarbij opereren als verkoopondersteuning en customer service assistente.

Foto 1, van links naar rechts: Thierry Andres (Regionale Product Manager), Jutta Ranger (Customer Services), Christophe Racinet (Regionale Product Manager).

Daarnaast heeft Apex Rémy FILKA aangenomen om de Franse golfkarton markt te bedienen. Door middel van een onafhankelijke, individuele en technisch georiënteerde benadering. Rémy FILKA heeft vele jaren ervaring in een commerciële omgeving, vanwege zijn professionele verleden als vertegenwoordiger voor diverse bedrijven. FILKA hecht veel belang aan een persoonlijke benadering van klanten: problemen oplossen waar deze ontstaan, drukadviezen geven aan klanten en tevens biedt hij de mogelijkheid om een volledige audit uit te voeren waarbij het raster en het volume van de rasterwals worden gemeten en aan de hand van deze informatie kan de status van de rasterwalsen binnen een vestiging geïnventariseerd worden.

Foto 2: Rémy Filka, Technisch Verkoper in het Golfkarton segment in Frankrijk.

Apex is vol vertrouwen dat de juiste manier om de Franse markt te benaderen is door elk segment volledige aandacht en ondersteuning te geven.

Apex' contact personen in Frankrijk kunnen worden bereikt op de volgende manieren:

TMT Consommables :
Tel. +33 (0) 1 53.38.15.55 / info@tmt-consommables.fr

Rémy FILKA:
Tel. +33 (0) 6 80.08.70.15 / rfilka@apex-europe-b.com)

Heeft u meer informatie nodig :

APEX EUROPE B.V, Postbus 41, 5527 ZG HAPERT, Nederland. Tel: +31 (0) 497 36 11 11, fax: +31 (0) 497 36 11 22. E-mail: info@apex-europe-b.com Website: www.apex-europe-b.com.

Overige Apex vestigingen: Apex Asia Tel. +65 (0) 6270 7182 Apex Deutschland Tel. +49 (0) 2832 97830 Apex Italy Tel. +39 (0) 331 379 063 Apex North America Tel. +1 (0) 724 379 8880
---