Politie Hollands Midden
Datum: 2 december 2003

(


Bromfietser ten val Lisse

Maandag 1 december omstreeks 17.00 uur vond een aanrijding plaats op de Heereweg in Lisse. Een 25-jarige bromfietser uit Hillegom reed over de Heereweg vanuit de richting Lisse. Een 28-jarige Hillegomse bestuurder van een bestelbus reed vanuit dezelfde richting en wilde een inrit oprijden. Hij zag daarbij de bromfietser over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg en de bromfietser is met onbekend letsel afgevoerd naar het Rijnlandziekenhuis in Leiderdorp.


Diefstal sleutels Leiden

Een 49-jarige man uit Leiden werd maandag 1 december omstreeks 20.00 uur van zijn autosleutels beroofd. De Leidenaar liep over de Kiekendiefhorst toen hij door een onbekende fietser benaderd werd. Deze man griste de autosleutels uit de hand van de Leidenaar. De Leidenaar wist de fietser nog tegen te houden. Na wat duw en trekwerk, waarbij de fietser ook een mes in zijn handen zou hebben gehad, nam de Leidenaar wat meer afstand en ging het tweetal uit elkaar. De Leidenaar heeft aangifte gedaan van de diefstal van zijn sleutels.


Politie zoekt aanrander Leiden

De politie is op zoek naar een onbekende man die op vrijdag 28 november rond 21.45 uur een 18-jarige vrouw uit Leiden aanrandde. De vrouw werd in de Diefsteeg door de man vastgepakt en vermoedelijk naar de Arend Jan Roelandsteeg getrokken. Daar werd het slachtoffer onzedelijk betast. Op enig moment wist de vrouw aan haar belager te ontsnappen. De politie deed onderzoek in de buurt. Tot op heden leverde dit onderzoek nog geen positief resultaat op. De politie zet haar onderzoek voort. Getuigen kunnen contact opnemen met via telefoonnummer 0900 - 8844 (lokaal tarief).


Diefstal handtas Gouda

Van een 23-jarige vrouw uit Boskoop is maandag 1 december omstreeks 23.45 uur haar tas gestolen. De vrouw liep over de Crabethstraat toen een onbekende man haar schoudertas van haar schouder trok. De man rende vervolgens weg. De vrouw heeft aangifte gedaan.


Weigeren bloedproef Schoonhoven

Een 27-jarige automobilist uit Schoonhoven is dinsdag 2 december omstreeks 01.45 uur aangehouden op de Mr. Kesperstraat. De man werd door agenten gecontroleerd omdat hij slingerend met zijn auto over de weg reed. De man verklaarde dat hij gedronken en geblowd had. Hij verzette zich tegen zijn aanhouding en weigerde medewerking aan een bloedproef. De man heeft hiervoor proces-verbaal gekregen.




Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --