Gemeente Berkel en Rodenrijs


bestemmingsplan Meerpolder

Onherroepelijk uitwerkingsplan Deelplan V, 6e en 7e fase en 8e fase (zuid) van bestemmingsplan Meerpolder

Burgemeester en wethouders van Berkel en Rodenrijs maken bekend dat het vastgestelde uitwerkingsplan Deelplan V, 6e en en 7e fase en 8e fase (zuid), dat gelegen is in het bestemmingsplan Meerpolder, onherroepelijk is. Tegen het besluit omtrent gewijzigde vaststelling van het uitwerkingsplan Deelplan V, 6e en 7e fase en 8e fase (zuid) zijn geen bezwaren ingediend.

Het uitwerkingsplan Deelplan V, 6e en 7e fase en 8e fase (zuid) (hierna te noemen uitwerkingsplan) heeft betrekking op een gebied globaal gelegen tussen de Oostmeerlaan, Oosterscheldestraat, IJsselstraat, Berkelse Zoom en de geprojecteerde centrale waterpartij Berkelse Plas. Het uitwerkingsplan voorziet in de mogelijkheid van de bouw van ongeveer 700 woningen. Voorts biedt het uitwerkingsplan de mogelijkheid van de aanleg van de openbare ruimte -bestaande onder andere uit wegen, fiets- en voet-paden, groenvoorzieningen en waterpartijen-.

Het besluit omtrent gewijzigde vaststelling van het uitwerkingsplan Deelplan V, 6e en 7e fase en 8e fase (zuid) en het vastgestelde uitwerkingsplan liggen met ingang van 4 december 2003 voor een ieder ter inzage bij de balie van de sector Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuislaan 1 te Berkel en Rodenrijs. De balie is voor publiek op werkdagen geopend van 8.30 tot 13.00 uur.

Laatste wijziging: 02 december 2003
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs