Gemeente Berkel en Rodenrijs


bestemmingsplan Westpolder/Bolwerk

Binnenplanse vrijstelling bestemmingsplan Westpolder/Bolwerk

Burgemeester en wethouders van Berkel en Rodenrijs maken bekend dat door de heer C.P.M. van den Baard, een verzoek om vrijstelling van het bestemmingsplan Westpolder/Bolwerk is ingediend ten behoeve van het bouwen van een woning met berging ter hoogte van Industrieweg 111.

Het verzoek is in overeenstemming met de stedenbouwkundige uitgangspunten binnen het plangebied Westpolder/Bolwerk en kan worden ingepast in het toekomstige ontwerp van de uitwerking van dit bestemmingsplan. Overwogen wordt om gebruik te maken van de anticipatiebevoegdheid zoals opgenomen in artikel 9 van het bestemmingsplan Westpolder/Bolwerk, en een zogenoemde binnenplanse vrijstelling van het geldende bestemmingsplan te verlenen.

Voordat de vrijstelling van het bestemmingsplan wordt verleend door het college van burgemeester en wethouders, ligt het vrijstellingsverzoek met bijbehorende tekeningen met ingang van donderdag 4 december a.s. gedurende twee weken tijdens openingstijden (8.30-13.00 uur) voor een ieder ter inzage bij de balie van de sector Ruimte.
Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk hun zienswijzen tegen het verzoek om vrijstelling te verlenen, worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs.

Laatste wijziging: 02 december 2003
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs