OHRA BV

OHRA Bank introduceert Safe Progress

Arnhem, 2 december 2003
OHRA Bank heeft een nieuw beleggingsproduct aan haar assortiment toegevoegd: Safe Progress. Dit product is met name geschikt voor hen die het rendement op een spaarrekening te laag vinden en klassiek beleggen te risicovol. Met OHRA Safe Progress kan een jaarlijks rendement van 5% worden gemaakt.

OHRA Safe Progress is een beleggingsproduct met inleggarantie. De belegging zorgt voor een rendement van minimaal 5% per jaar. Beleggers kunnen niet hun inleg verliezen. OHRA Safe Progress is ontwikkeld in samenwerking met Société Générale (de derde bank van Frankrijk) en is gekoppeld aan een mandje van 24 solide, internationale aandelen.

De looptijd van Safe Progress hangt af van de koersontwikkeling van deze aandelen. Aan het eind van het tweede jaar wordt gekeken of de minst renderende aandelen in het mandje gezamenlijk een positief rendement laten zien. Als dat het geval is keert OHRA Safe Progress uit. Zo niet, dan loopt de belegging nog een jaar door en wordt aan het eind van dat jaar gekeken hoe de waarde zich heeft ontwikkeld. Als er na acht jaar nog geen koerswinst is behaald, wordt minimaal 100% van de inleg terugbetaald.

Kort samengevat: door de inleggarantie wordt op de einddatum 100% van de inleg uitgekeerd en bij uitkering voor het achtste jaar minimaal 5% rendement per jaar. De inleg blijft dus te allen tijde behouden. Intekenen op OHRA Safe Progress kan een beperkte periode: tot 19 december 2003. Aankoop- en administratiekosten bedragen 2,5%. Tussentijds uitstappen is mogelijk tegen dagwaarde en 2,5% verkoopkosten. De waarde bij uitgifte is gesteld op 1000 euro; participatie kan uitsluitend in hele stukken.

OHRA Bank is onderdeel van Delta Lloyd Bank N.V., gevestigd te Amsterdam, Hrg. 33191189. Delta Lloyd Bank N.V. te Amsterdam is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) te Amsterdam.