Lekstroom 09.45 uur

Utrecht 02-12-2003 - Persberichten district Lekstroom

Aanrijding
HOUTEN Op maandag 1 december heeft een aanrijding plaatsgevonden op De Staart.

Omstreeks 17.15 uur reed een 23-jarige man uit Ede met zijn fiets door een rood verkeerslicht de Staart op, omdat het wachten hem te lang duurde. Een 72-jarige autobestuurder uit De Bilt zag hem daarbij over het hoofd en schepte hem. De man viel en nam in zijn val een 35-jarige fietster uit Houten mee. De man had wat schaafwonden en de vrouw pijn in haar benen.

Verkeersongeval
IJSSELSTEIN Op maandag 1 december heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Provincialeweg.

Omstreeks 15.20 uur reed een 75-jarige man uit Soesterberg met zijn auto over de Provincialeweg toen hij met zijn auto een stukje de berm inreed. Hij corrigeerde door tegen te sturen en kwam daardoor weer op de weg terecht. Toch bleef hij heen en weer slingeren en een tegemoetkomende auto met daarin een 40-jarige bestuurder uit Benschop kon hem niet meer ontwijken.

Beide autos hadden schade en de 75-jarige man zat vast in zijn auto. Nadat hij uit zijn auto was geknipt is de man met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Zijn 73-jarige bijrijdster uit Soesterberg is er met de schrik afgekomen. Ook de 40-jarige man had geen letsel.

Mishandeling
NIEUWEGEIN - Op maandag 1 december is een 48-jarige deurwaarder uit Utrecht mishandeld tijdens het uitvoeren van zijn werkzaamheden in een pand aan de Van Heukelemstraat. De deurwaarder was omstreeks 15.10 uur spullen in beslag aan het nemen, toen hij door een onbekend persoon tegen een muur werd gegooid. De deurwaarder liep hierbij schouderletsel op. De man was een onbekende in het pand waar de werkzaamheden werden uitgevoerd.

Zijn signalement is als volgt:

Een man tussen de 30 en 40 jaar. Lengte 1.60 m. Gedrongen/ sportief uiterlijk, blond haar. Hij droeg een trainingspak.

Getuigen die iets hebben gezien kunnen contact opnemen met politiedistrict Lekstroom: 0900-88 44.