VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
http://www.musicals.nl

Musicalsterren verrassen ANWB-leden met actie 'Pech onderweg'

Amsterdam, 1 december 2003

Musicalsterren Maaike Widdershoven (The Sound Of Music) en Carolina Dijkhuizen (The Lion King) zullen dinsdag 2 december 2003 samen met de ANWB Wegenwacht musicalbonnen uitdelen aan ANWB-leden die met pech langs de weg staan. Op deze unieke manier wordt de aftrap gegeven voor een speciale december-actie van de Nationale Musicalbon en de ANWB.

Onder het motto 'Pech is soms geluk hebben' deelt de Wegenwacht in de hele maand december flyers uit aan ANWB-leden met panne. Hiermee maken de pechvogels bij inlevering van de flyer en bij aankoop van een musicalbon bij een ANWB-kantoor kans op een aantal unieke prijzen, waaronder een geheel verzorgd VIP-arrangement voor de musical Mamma Mia!, toegangskaarten voor diverse musicals en verschillende musical CD's.

De Nationale Musicalbon (te koop in coupures van 15, 20, 25, 50 en 100 euro) is onbeperkt geldig voor alle musicals van Joop van den Ende Theaterproducties. Op dit moment kan de bon ingewisseld worden voor de volgende producties:
The Sound Of Music, 3 Musketiers, Mamma Mia!, Musicals in Concert 2 en
The Lion King.

Naast alle ANWB-kantoren zijn andere verkooppartners van de Nationale Musicalbon; Globe Reisburo, TopTicketLine en Music Store. Meer informatie vindt u op www.musicalbon.nl.

NB: Beeldmateriaal is vanaf dinsdagmiddag 2 december beschikbaar.

Noot voor de redactie/