Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 16 oktober 2003

Heliview organiseert het Zakelijk Breedband Congres 2003

Op 2 december 2003 in Stadion Galgenwaard te Utrecht vindt het "Zakelijk Breedband Congres 2003" plaats.

De toenemende vraag naar snelle verbindingen tegen vaste kosten is vanuit de consumentenmarkt overgewaaid naar het bedrijfsleven. Toch gaat het in het beslissingstraject mbt. breedbandige infrastructuren nog steeds te vaak alleen over de kosten. Dit terwijl bij bedrijfskritische infrastructuren in mindere mate de kosten van belang zijn en zaken als security, gegarandeerde bandbreedte en de kwaliteit van de verbinding een veel grotere rol (zouden moeten) spelen.

Dit congres geeft de deelnemers in één dag een volledig strategisch en operationeel inzicht in de mogelijkheden van Breedbandige infrastructurele oplossingen zoals Voice-over-IP, IP-VPN, E-commerce, WiFi, Webconferencing, Mobile Office en Datasharing, de voor- en nadelen en praktijkvoorbeelden. Na deze dag kunnen deelnemers een uitstekende afweging maken over de benefits van breedbandige infrastructurele oplossingen voor zijn / haar organisatie! Het evenement is een ontmoetings-, informatie- en netwerkdag voor iedereen die betrokken is bij de (breedbandige) ICT infrastructuur.

Dit congres wordt mede mogelijk gemaakt door Via Net.Works, Essent Kabelcom, T-Mobile Systems, Alcatel, Internet Society Nederland (ISOC) en mediapartners: Kabel & Breedband en Windows & NET.Magazine.

Het congres is van 9.30 tot 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel. Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen. Uitgebreide informatie over het evenement is te vinden op de website: www.heliview.nl/conferences.



Ingezonden persbericht