EVD

Inzending op de EuropaBio Convention 2003 te Wenen, 2 t/m 4 december 2003
---

De EuropaBio Convention 2003 wordt gehouden onder auspiciën van de Europese organisatie voor de biotechnologie EuropaBio. Het is de Europese evenknie van het Amerikaanse Bio-evenement. Het internationale karakter blijkt uit de landenpaviljoens uit België, Duitsland, Finland, Hongarije, Italië, Noorwegen, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden, en verder Canada, VS, India, Singapore.
De EVD organiseert de Nederlandse collectieve inzending op de EuropaBio Convention die wordt gehouden van 2 t/m 4 december 2003 te Wenen. Inmiddels is een ruimte van 144 m2 gereserveerd.

Graag nodigen wij u uit om aan deze inzending deel te nemen. U kunt zich direct online aanmelden. Sluitingsdatum is 21 maart 2003. De inzending zal alleen doorgaan bij een minimum deelname van 10 bedrijven.

Matchmaking
Samen met onze ambassade in Wenen onderzoeken we of we u aan contacten kunnen helpen. Dit zullen we doen aan de hand van een door u in te vullen formulier, dat u ontvangt na aanmelding voor deelname aan het Nederlands paviljoen. We bieden hiermee een gerichte aanvulling op de contacten die u maakt door uw presentatie op deze beurs

Deelname
Kosten voor deelname met een eigen stand - minimaal 9m2 - binnen de collectieve inzending bedragen euro 375,- per m2. Hierbij heeft u toegang tot alle conferenties en lunches. Tevens bestaat de mogelijkheid om de stand te delen met een andere firma.

De EVD biedt hierbij het volgende pakket aan.

* Standruimte, standontwerp, standbouw en stand-inrichting;
* Coördinatie en organisatie van een collectief transport;
* Gebruik van een centrale ontvangstruimte (Holland Lounge);
* Verzorging van een deelnemersbrochure;

* Begeleiding ter plaatse.

Voor hetgeen in de deelnemersprijs wel en niet is inbegrepen verwijzen wij u naar de pagina 'Voorwaarden voor deelneming'.

Standontwerp
Na de sluitingsdatum voor aanmelding zal een eerste standontwerp worden gemaakt. De verdere invulling van dit ontwerp zal met u worden overlegd.

Beurs- en conferentie-informatie
Voor de profilering wordt er onderscheid gemaakt naar, farmacie en medisch, voedsel en landbouw, industrie, milieu. Tijdens het conferentie programma worden onderwerpen behandeld op de gebieden van:
* Science & innovation

* Investment

* Strategy, management & industry dynamics
* Product development & commercialisation
* Regulation, ethics & public policy

Ook u kunt hierbij een voordracht verzorgen (deadline 1 september). De coördinatie hiervan wordt verzorgd door dr. Helen Abbott (E-mail: habbott@technomark.com). Verder wordt een 'partnering event' opgezet, waarvan u zonder meerkosten gebruik kunt maken (deadline 1 oktober). Voor meer informatie kunt u de site van de EuropaBio Convention raadplegen: www.cordiaconvention.com.

Meer informatie
Voor meer informatie over de inzending naar de EuropaBio Convention 2003 kunt u contact opnemen met:

* Fred van der Meer
Tel: (070) 778 83 11
E-mail: meer@evd.nl