Gemeente Woerden

Prins Hendrikkade tijdelijk eenrichtingsverkeer

Het werk aan de Prins Hendrikkade en de kruising Oostdam/Plantsoen is weer een stap verder. De werkzaamheden aan de Kasteelzijde zijn nagenoeg gereed en met ingang van deze week wordt er gewerkt aan de kant van de Bonaventurakerk. In verband met de ruimte is er vanaf deze week slechts één rijbaan beschikbaar op de Prins Hendrikkade.

Parkeerterrein Defensie-eiland blijft bereikbaar voor lang parkeren Het verkeer vanaf de Wilhelminaweg kan de normale route volgen. Verkeer vanaf de Oostdam wordt omgeleid via het Plantsoen, Hoge Wal-Torenwal-Ravelijnsingel. Tijdens het werk blijft het parkeerterrein op het Defensie-eiland bereikbaar. Let ook op de gele borden die de gewijzigde verkeerssituatie aangeven. De wegwerkzaamheden aan de Prins Hendrikkade-Oostdam duren tot eind januari.

Verhuizing bomen gelukt

De kruising Oostdam/Plantsoen krijgt in de nieuwe situatie een andere inrichting. Om deze reden is er voor gekozen om de bomen te verplaatsen. De verhuizing was afgelopen maandag en is succesvol verlopen. De linde heeft een nieuwe plek gekregen aan de Hoge Wal (hier staan meerdere lindes). De gleditias zijn verhuisd naar de Leliestraat.

Heeft u technische vragen over de wegwerkzaamheden of ondervindt u problemen met de bereikbaarheid, dan kunt u bellen met de opzichter, de heer A. Pouw, tel. (0348) 434 120.