Love is in the air door luchtverfrissers met seks feromonen

AMSTERDAM, 20031016 -- Vanaf 1 December 2003 zijn in Nederland en België luchtverfrissers verkrijgbaar met synthetische menselijke seks feromonen. Deze luchtverfrissers zijn uitstekend geschikt om een aangename en ontspannen atmosfeer te creeëren bij u thuis, maar natuurlijk ook op de werkplek om de samenwerking tussen mensen te bevorderen, of in winkels om de consument tot meer aankopen te verleiden. De feromonen in de luchtverfrissers zijn niet bewust waarneembaar en erg makkelijk in gebruik; men verwijdert eenvoudig de deksel van het busje, waarna de feromonen zich door de lucht verspreiden en mensen in de omgeving onbewust worden beïnvloed.



Het nieuwste produkt in ons assortiment is "Phervent®", een aangenaam geurende luchtverfrisser met 0,010% Androstenone en 0,010% Androstenol. Deze luchtverfrisser verspreidt niet alleen een lichte frisse geur in de ruimte waar het staat, maar tevens de twee belangrijkste menselijke feromonen Androstenone en Androstenol. Androstenone is het feromoon dat een aura van kracht en dominantie geeft. Androstenol straalt juist vriendelijkheid, openheid, betrouwbaarheid, en vruchtbaarheid uit, en heeft een rustgevend effect op mensen. Door de gelijke verhouding van Androstenone en Androstenol in Phervent® ontstaat een produkt waarbij zowel mannen als vrouwen zich onbewust prettig voelen, en dat een sfeer van welzijn, overeenstemming, en onderlinge aantrekking gecreeërt. Dezelfde feromonen worden in dezelfde verhoudingen gebruikt in het feromonen-concentraat "AFA", een van onze topprodukten.


Phervent® luchtverfrissers zijn geschikt voor gebruik in alle ruimten waar vaak meerdere mensen aanwezig zijn. Ze zijn ideaal voor thuis om gasten zich op hun gemak te laten voelen en een ontspannen en harmonieuze sfeer te creëren. Phervent® is ook bruikbaar om van ieder kantoor of vergaderruimte een plek te maken waar harmonie en samenwerking (vrijwel letterlijk) uit de lucht komen vallen, en om zo belangrijke besprekingen en onderhandelingen positief te beïnvloeden. Tevens is Phervent® toepasbaar in winkels om de klanten onbewust zich prettig te laten voelen waardoor ze langer in de winkel blijven en daardoor meer kopen. Voor dit doel worden al jaren "normale" geuren gebruikt in warenhuizen, en nu kan men hiervoor dus ook menselijke feromonen inzetten voor nog beter resultaat.


Feromonen worden bij mensen door het Vomeronasaal Orgaan (VNO) in de neus waargenomen. Vanaf het VNO loopt een zenuwbundel direct naar de Hypothalamus, het deel van de hersenen waar de oerdriften zetelen, en omzeilt daarmee de hersenschors, waar het bewustzijn zetelt. Feromonen worden daardoor niet bewust, maar onbewust waargenomen! En aangezien feromonen zelf zo goed als geurloos zijn zal niemand ooit weten dat de lucht in een ruimte vol met feromonen is, tenzij het ze wordt verteld.


De Phervent® luchtverfrissers zijn vanaf 1 December (2003) in Nederland en België verkrijgbaar voor Euro34,50 per stuk. Op www.feromonen.nl/phervent kan men tot 1 December alvast foto's en een uitgebreide produktomschrijving van de Phervent® luchtverfrissers bekijken.


Surf naar www.feromonen/phervent voor uitgebreide wetenschappelijke informatie en vele links naar wetenschappelijke artikelen over feromonen. Ook is er een groot aantal links naar artikelen in de internationale media over de werking en het gebruik van feromonen in de web-site verwerkt.


www.feromonen.nl is een onderdeel van Pheroservice - feromonen.nl. Pheroservice is een jonge onderneming die zich heeft toegelegd op de import en distributie van feromoon produkten in de Benelux. De successen in de Verenigde Staten wijzen erop dat de produkten ook in Nederland en Belgie een goede afzetmarkt zullen vinden. Onze feromoon concentraten voor persoonlijk gebruik zijn verkrijgbaar vanaf Euro25,- per flesje. Er zijn ook handige sachets voor eenmalig gebruik leverbaar voor Euro14,- per 7 stuks. De produkten bevatten gegarandeerde hoeveelheden van de vermelde feromonen. De prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten.



---