KAS BANK

_____________
PERSBERICHT
1 december 2003

Aegon asset management nederland kiest kas bank voor effecten dienstverlening

AEGON Asset Management Nederland* heeft de KAS BANK gekozen voor het bewaren en administreren van Europese obligaties en Nederlandse aandelen die zij onder beheer heeft. Naast bewaarneming van effecten en afwikkeling van effectentransacties zal de KAS BANK een verscheidenheid aan effecten gerelateerde diensten voor AEGON Asset Management Nederland gaan verzorgen.

De overdracht heeft op 1 december zijn beslag gekregen. Bestuursvoorzitter Jhr. Drs F.S. von Balluseck: "Wij zijn bijzonder blij met de komst van AEGON Asset Management Nederland, één van de grootste institutionele beleggers van Europa. De keuze voor KAS BANK is een bevestiging van onze kwaliteit als aanbieder van effectendiensten in Europa aan institutionele beleggers en financiële instellingen."

Dr. W.H. van Houwelingen, voorzitter van AEGON Asset Management Nederland: "AEGON Asset Management is continu bezig zijn dienstverlening te verbeteren. Zo ook via externe partijen waar we onze stukken in bewaring geven. We hebben daarbij voor de KAS BANK gekozen vanwege hun professionele dienstverlening en hun vestiging in Nederland."

Profiel KAS BANK

De KAS BANK is een solide, gespecialiseerde Europese bank met een breed scala aan modulaire effecten- en informatiediensten.


*AEGON Asset Management Nederland is onderdeel van AEGON Nederland N.V., een dochter van AEGON N.V. Meer dan 170 institutionele beleggers in Nederland - het merendeel pensioenfondsen - hebben het beheer van hun vermogen bij AEGON Asset Management Nederland ondergebracht.