01/12 Den Bosch

's-Hertogenbosch 01-12-2003

HUISELIJK GEWELD. s-Hertogenbosch

In een woning in Den Bosch is zondagmiddag een 34-jarige man uit Den Bosch aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn vrouw meerdere malen geslagen en mishandeld te hebben. De man is in verzekering gesteld.

CONTROLE OP BELLEN IN DE AUTO. s-Hertogenbosch

Op het Wilhelminaplein in Den Bosch zijn zondag tijdens een verkeerscontrole drie bestuurders aangehouden die niet handsfree aan het bellen waren.

VERDACHTE WINKELDIEFSTAL AANGEHOUDEN. s-Hertogenbosch

Tijdens de koopzondag is aan de Hinthamerstraat in Den Bosch een 45-jarige man uit Vught aangehouden, die wordt verdacht van het plegen van een winkeldiefstal. Uit een winkel aan het Hinthamerstraat had hij vier T-shirts meegenomen zonder te betalen. De T-shirts hadden een totale waarde van ongeveer 100 euro. De verdachte kreeg een winkelontzegging van een jaar. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, s-Hertogenbosch

Op de Oranje Nassaulaan in Den Bosch is zondagavond een 48-jarige man uit Den Bosch aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 27-jarige vrouw uit Den Bosch te hebben bedreigd. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

INBRAAK IN PAND. s-Hertogenbosch

In een winkelpand Achter de Driesprong in Rosmalen is in de nacht van zondag op maandag een inbraak geplaagd. De inbreker(s) verschafte(n) toegang tot het pand door een ruit te forceren. Vanuit het pand zijn sieraden ontvreemd. De totale waarde is nog niet bekend.

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR, s-Hertogenbosch

Bij een aanrijding op het Burg. Van Houtplein in Vlijmen raakte zondagmiddag drie autos betrokken. Een 41-jarige bestuurder uit Vlijmen haalde een 51-jarige bestuurder, tevens uit Vlijmen, in. Vermoedelijk sneed de eerste bestuurder de tweede bestuurder, waardoor deze een geparkeerde auto raakte. Na een blaastest bleek dat de 41-jarige bestuurder met drank op achter het stuur zat. Hij is aangehouden en moest zijn rijbewijs inleveren. Hij moet deelnemen aan de EMA cursus.

VEEL BEKEURINGEN BIJ CONTROLE, 's-Hertogenbosch

Maandagmorgen is op de Boschdijkstraat in 's-Hertogenbosch een controle gehouden. Bij de controle zijn 30 bekeuringen uitgedeeld. Vier bestuurders bleken door rood te rijden. Verder werden 26 bestuurders bekeurd omdat ze niet de verplichte rijrichting volgden.