Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe



P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE



1 december 2003 middag



Epe - Autokraker slaat toe

Een autokraker heeft in het weekeinde in verscheidene auto's ingebroken. Dit gebeurde in een auto aan de Willem Dreeslaan (1x), Willem van Oranjestraat (1x) en de Sint Marienweg (1x). Om in de auto's te komen werd het portier geforceerd. Weggenomen zijn radio/cd-spelers, twee luidsprekers, cd's, een DVD en een navigatiesysteem.



Nunspeet - diverse controles


De politie heeft vanmorgen op diverse locaties controles gehouden. Er werden vijf bekeuringen uitgeschreven voor het rijden zonder verlichting en vijf voor het rijden zonder autogordel.



Putten - vernieling


Zaterdagavond zijn in de hal van een bank aan het Kerkplein twee frameposters vernield. Een 18 jarige inwoner uit Ermelo bekende de vernieling gepleegd te hebben. Hij zal worden doorverwezen naar het preventieproject LINK, waar een passende maatregen zal worden getroffen.



Heerde - inbraak in bedrijf


Afgelopen weekend is ingebroken in een bedrijf aan de Eperweg. Weggenomen zijn verscheidene gereedschappen, waaronder timmergereedschappen, een slijptol en twee boormachines. Hoe men binnen is gekomen is niet duidelijk.



Epe - diefstal bestelauto


In de nacht van zondag op maandag is vanaf een parkeerplaats aan de Klimtuin een witte Ford bestelbus, met kenteken: VT-81-VR weggenomen. Op de auto zat een imperial met daarop een ladderd.


Einde berichten



Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58




---- --