Politie Groningen

Persberichten maandag 1 december 2003

Provincie Groningen 01-12-2003 -

Groningen: man zwaait met hockeystick
De politie overmeesterde zondagnacht een 53-jarige man uit Groningen op de Grote Markt die tegenover een groepje studenten vervaarlijk met een hockeystick stond te zwaaien. De man had de stick van een van de jongens afgepakt. Op aanspreken van de agenten om de stick in te leveren reageerde de man niet. Hij begon de agent te bedreigen waarop pepperspray werd ingezet. De man kon overmeesterd worden en naar het bureau worden gebracht waar hij een proces-verbaal kreeg.

Groningen: dronken fietser
Een 32-jarige man uit Groningen reed zondagmiddag dermate slingerend op zijn fiets zonder licht op de Bieskemaar dat hij bijna omviel. Hij moest de alcoholtest ondergaan. Zijn score bedroeg 1.9 promille. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

Groningen: eenzijdig ongeval op Noordzeeweg
Vermoedelijk omdat zij onwel werd raakte een 50-jarige automobiliste uit Stedum zondagmiddag op de Noordzeeweg de macht over het stuur kwijt. De auto raakte in de slip en botste tegen de vangrail. Voor de behandeling van haar nekletsel werd de bestuurster meegenomen naar het ziekenhuis. De auto is door een berger afgevoerd.

Groningen: ontevreden klant in Nieuwstad
Een 23-jarige man uit Groningen werd zondagochtend voor het niet voldoen aan een vordering om de Nieuwstad te verlaten aangehouden. De man vond dat hij onvoldoende dienstverlening had gekregen bij een prostituee en wilde de peeskamer niet verlaten. De agenten sommeerden de man, die zich recalcitrant gedroeg, om weg te gaan maar hij gaf hier geen gevolg aan. Op het bureau kreeg de man een proces-verbaal.

BERICHTEN REGIO KOMEN ZO