Ingezonden persbericht

De zwarte lijst van supermarkten van LTO Nederland krijgt navolging, maar in omgekeerde zin. Op witte-lijst.supermarkt.klup.nl is de lijst van goedkoopste supermarkten in Nederland te vinden. Laat de concurrentie haar werk doen!

De laatste jaren zijn de prijzen in de supermarkten hard gestegen. Er kan dus best wat vanaf. Waarom zou voor melk een uitzondering moeten worden gemaakt? Om die reden kunnen personen op supermarkt.klup.nl melden wat de prijzen zijn van basisbehoeften, zoals melk, brood, suiker en koffie. De bezoekers kunnen precies zien bij welke supermarkten het betreffende product het goedkoopste is.

Naast deze informatie is ook informatie over de prijzenoorlog, antwoorden op meest gestelde vragen en links naar verschillende supermarkten te zien.

Goedkoopste melk: melk.supermarkt.klup.nl
Goedkoopste supermarkten: witte-lijst.supermarkt.klup.nl
Hoofdpagina: supermarkt.klup.nl

Over klup.nl:

Klup.nl is de eerste internetsite in Nederland die specialisten betreffende een bepaald thema de gelegenheid geeft een volledig portaal te bouwen zonder enige technische kennis. Een intensieve begeleiding en kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat het portaal informatief, volledig en actueel is. Momenteel zijn er 60 klup portalen met ongeveer 1000 pagina's met thema's variërend van computerspellen.klup.nl, discriminatie.klup.nl, tweede-wereldoorlog.klup.nl tot keramiek.klup.nl.

URL: http://info.klup.nl
Contactpersoon: Nico Schoonderwoerd
St. Olofssteeg 4D
1012 AK Amsterdam
tel: 020 6752830
Email: info@klup.nl