30/11 De Leijgraaf

Uden 30-11-2003 - .

HUISELIJK GEWELD, Uden

In de nacht van zaterdag op zondag is een 23-jarige man uit Uden aangehouden op de Wijsthoek in Uden. De man wordt verdacht van het vernielen van de voordeurruit van de ouders van zijn vriendin. De man is ingesloten.

BELEDIGING POLITIE, Uden

In de nacht van zaterdag op zondag is een 22-jarige man uit Vorstenbosch aangehouden voor het beledigen van een politieambtenaar in functie. Nadat hij een verklaring had afgelegd op het politiebureau, is hij met een proces-verbaal heengezonden.

Diezelfde nacht is een 26-jarige man uit Uden aangehouden voor het beledigen van agenten. Ook hij is met een proces-verbaal heengezonden.

BALDADIGHEID, Uden

In de nacht van zaterdag op zondag is een 23-jarige man uit Uden aangehouden. De man greep in de richting van een dienstwapen van een agent. Onmiddellijk werd de man door een andere agent vastgepakt en aangehouden. De man verklaarde dat hij slechts de een vriendelijk schouderklopje wilde geven. Hij is met een proces-verbaal heengezonden.

RAMKRAAK, Veghel

In de nacht van zaterdag op zondag rond 5 uur, is bij een winkel aan de Hoofdstraat in Veghel een ramkraak met een auto door de voorruit van de winkel gepleegd. Het is tot nu toe onbekend hoeveel de onbekende verdachte heeft buitgemaakt en wat de gehele schade is. De politie heeft de zaak in onderzoek. Ook zoekt de politie getuigen van dit delict. U kunt contact opnemen met politie Veghel. (0900-8844, lokaal tarief).

ALCOHOLCONTROLE, Veghel, Erp, Boekel

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag diverse alcoholcontroles gehouden in Veghel, Erp en Boekel. 47 bestuurders zijn gecontroleerd op het rijden onder invloed. Bij twee bestuurders wees de blaastest uit dat ze te veel hadden gedronken.

Op de Kennedystraat in Boekel is een 18-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 3 uur.

Op de Zuidkade in Veghel is een 33-jarige man uit Veghel aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij had veel te veel gedronken en moest daarom zijn rijbewijs inleveren. Tevens kreeg hij een rijverbod van 7 uur.