UPC NEDERLAND

UPC en de Doelen hernieuwen samenwerking

UPC Nederland en Concert- en congresgebouw de Doelen zullen hun sponsorsamenwerking voor de komende drie jaar verlengen. Hiermee wordt UPC Nederland wederom officieel programmasponsor van de Doelen, een samenwerking die al bestond sinds 2000. Met de sponsoring is een totaalbedrag van EUR 540.000 gemoeid.

Met de bijdrage van UPC Nederland is het mogelijk kwalitatief vooraanstaande musici naar Rotterdam te halen, zoals dit seizoen het London Symphony Orchestra onder leiding van Sir John Eliot Gardiner. Bovendien kan ook een impuls gegeven worden aan bijzondere cross-over producties voor een breder publiek, zoals optredens van andere orkesten met solisten als Herman van Veen en Bobby McFerrin.

UPC Nederland en de Doelen werken tevens samen aan het ontwikkelen van een visie op het concertgebouw van de toekomst. Eerder werden projecten over het orkest van de toekomst ondernomen in samenwerking met het Rotterdams Philharmonisch Orkest. UPC Nederland en de Doelen hopen met de hernieuwde samenwerking diverse projecten te ontwikkelen die een bijdrage leveren aan een vernieuwde concertcultuur.

= = =