Gemeente Alkemade


Nieuwsbericht

11-11-2003
Bijeenkomst poel Langeweg en Noorderhemweg

Woensdag 26 november organiseert de gemeente een bijeenkomst over de poel nabij de Langeweg en Noorderhemweg in Roelofarendsveen. Doel van de avond is te inventariseren wat de aard van de problemen precies is, waaraan deze problemen zijn toe te schrijven en wat er aan gedaan zou kunnen worden. Betrokken hierbij van harte welkom.

De afgelopen zomer is de gemeente van verschillende kanten benaderd met klachten en/of opmerkingen over snelvarende motorboten op de poel nabij de Langeweg en de Noorderhemweg in Roelofarendsveen. Daarnaast hebben wij kritische kanttekeningen ontvangen bij de (locatie van de) zwemplaats, die in de poel is ingericht, met het bijbehorende zwemtrappetje vanaf de brug. De gemeente wil eventuele maatregelen - zo die nodig mochten blijken te zijn - graag goed overdenken en tijdig, d.w.z. vóór aanvang van het volgende vaarseizoen, uitvoeren. Daarom willen wij met alle betrokkenen om de tafel te gaan zitten.

Deze openbare bijeenkomst wordt voorgezeten door wethouder Reijnders. U bent op woensdag 26 november aanstaande van harte welkom om 16.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Het college van burgemeester en wethouders zal zich in een later stadium buigen over de aard van de eventueel te nemen maatregelen.