Politie Gelderland-Midden

Regionaal - vooraankondiging snelheidscontroles
Publicatiedatum: 20-11-2003

Het verkeershandhavingsteam van de politie Gelderland-Midden houdt morgen, vrijdag 21 november, snelheidscontroles op de volgende wegen in de regio:
o Aerdtseweg (N811) in Babberich, gedurende de ochtend en middaguren o Utrechtseweg (N225) in Renkum, gedurende de middag en avonduren

Maar ook op andere wegen zijn controles mogelijk.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---


---

Duiven - winkeldiefstallen

Publicatiedatum: 20-11-2003

In Duiven zijn woensdag door de politie twee verdachten aangehouden van winkeldiefstal. Op de Pastoriestraat liep omstreeks vier uur een 13-jarige jongen tegen de lamp toen hij voor enkele euro's snoep zou hebben gestolen. Winkelpersoneel greep de jongen in de kraag en droeg hem over aan de politie. De jongen bekende en zal vermoedelijk een alternatieve straf krijgen via bureau Halt. Bij een tuincentrum in Duiven werd later een 45-jarige Arnhemmer aangehouden op verdenking van poging tot diefstal. De man zou een beeld ter waarde van enkele duizenden euro's hebben klaargezet en was bezig over de omheining te klimmen. Daarbij werd hij betrapt en even later door het personeel aangehouden en aan de politie overgedragen. De man bekende later en is heengezonden met een dagvaarding.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606