AutoRai

20-11-2003

Gratis DVD systeem op de Kia Carens en Kia Carnival

Op de MPVs van Kia is in de periode van november tot en met januari volgend jaar extra voordeel te behalen. Zo ontvangt de consument bij aanschaf van een Kia Carens of Kia Carnival een portable DVD systeem met een waarde van 699,- gratis.

De Kia Carens is een midi MPV die een flexibel interieur en een rijk uitrustingsniveau met elkaar weet te combineren. Zo is de Carens standaard voorzien van airconditioning, centrale portiervergrendeling, dubbele airbags en elektrisch bedienbare ramen voor en achter. Wanneer binnen de actieperiode tot de aanschaf van een Kia Carens wordt overgegaan, levert de dealer hier gratis een portable DVD-systeem t.w.v. 699,- bij. Er is al een Carens vanaf 16.995,-.

De grootste MPV van Kia is de Carnival met plaats voor 7 personen. ABS, EBD (elektronische remkrachtverdeling), dubbele airbags, airconditioning, elektrische raambediening voor en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening zijn standaard op dit model. Iedereen die in de actieperiode een Carnival aanschaft, krijgt een portable DVD systeem ter waarde van 699,- helemaal gratis. Er is al een Carnival vanaf 26.995,-.

Bovengenoemde acties zijn geldig van 13 november 2003 tot en met 31 januari 2004