PERSBERICHT - 2003-09-23

Trefpunt voor toeristische sector en media op 18 november:

TravelPressentation dit jaar in Madurodam

In totaal vijf PR bureaus, gespecialiseerd in de toeristische sector, en het Belgisch Verkeersbureau organiseren voor het derde achtereenvolgende jaar TravelPressentation, een ontmoetingsplaats voor hun opdrachtgevers en de (reis)media. TravelPressentation 2003 vindt plaats op dinsdag 18 november, vanaf 14.00 uur in Madurodam.

TravelPressentation biedt toeristische organisaties waaronder hotelketens, verkeersbureaus, reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven en vakantiegebieden de mogelijkheid de media te informeren over onder andere hun nieuws, noviteiten, geplande persreizen, brochures, etc. voor het nieuwe reisseizoen. De media profiteren bovendien van de aanwezigheid van ongeveer dertig uiteenlopende toeristische organisaties op één locatie.

De initiatiefnemers die opnieuw hun krachten bundelen zijn Baltus Communications, CommuniGate, Mieke Bosman PR & Communicatie, USP PR & Communicatie en Wieco ImPRove Communication, in samenwerking met het Belgisch Verkeersbureau voor de Ardennen en Brussel.

Inschrijven kan via pr@baltuscom.nl of de website www.travelpressentation.nl, die daarnaast zo spoedig mogelijk de lijst met deelnemende organisaties bevat. Een officiële uitnodiging wordt eind oktober verstuurd.