Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 17 september 2003

Aanmelden vóór 3 oktober
HULDIGING SPORTKAMPIOENEN

De huldiging van sportkampioenen vindt dit jaar plaats op maandag 17 november aanstaande in Sociaal Cultureel Centrum Hofdael. De hiervoor in aanmerking komende kampioenen ontvangen dan de sportpenning met bijbehorende oorkonde van de gemeente. Alle gemeentelijke sportverenigingen hebben inmiddels een formulier ontvangen waarmee zij de kampioenen, of kampioensteams, kunnen aanmelden.

Als u kampioen bent geworden buiten verenigingsverband en als u meent voor de huldiging in aanmerking te komen, kunt u zich aanmelden bij de afdeling Welzijn, Onderwijs en Sport van de gemeente, telefoonnummer 2893886.

Zowel sportverenigingen als kampioenen buiten verenigingsverband, moeten vóór 3 oktober aanstaande het eerste gedeelte van het aanmeldingsformulier retourneren. Het tweede formulier moet u, voor akkoord ondertekend door de sportorganisatie waarbij u bent aangesloten, uiterlijk op 17 oktober aanstaande hebben ingezonden.

Naast het behalen van een kampioenschap moet voor de sportpenning nog aan een aantal andere voorwaarden voldaan worden. Deze zijn opgenomen in de 'regeling huldiging sportkampioenen', die in overleg met de V.V.G.S. is opgesteld. Voor vragen hierover kunt u zich eveneens wenden tot de eerdergenoemde afdeling.