Gemeente Wassenaar

Wie wint de Wassenaarse Sportprijs?
28-08-2003

Logo Sportverkiezingen And the winner is
Kent u iemand die afgelopen seizoen een bijzondere sportprestatie heeft geleverd? Of iemand die opvallend veel progressie heeft geboekt? En natuurlijk kent u wel iemand die zich al gedurende lange tijd belangeloos inzet voor een sportvereniging. Nomineer haar of hem dan voor één van de Wassenaarse sportprijzen.

Voor wie?
Er zijn sportprijzen voor: sportvrouw, sportman, sportteam of sportvereniging, als aanmoediging en voor een vrijwilliger in de sport. Om in aanmerking te komen voor de sportprijzen geldt dat er sprake moet zijn geweest van een aansprekende sportprestatie. Dit kan een kampioenschap of promotie zijn, maar is beslist niet noodzakelijk. Het kan b.v. ook een individuele prestatie in relatie tot leeftijd zijn of het verloop van een competitie. De aanmoedigingsprijs is bestemd voor een aankomend talent, jonger dan 18 jaar, waarvan verwacht wordt dat zij/hij nog progressie zal maken. Om voor de vrijwilligersprijs in aanmerking te komen zal men, al dan niet binnen dezelfde sportvereniging, minstens 10 jaar op dit terrein actief moeten zijn.

Bovendien zijn er twee voorwaarden:

1. de kandidaat die wordt voorgedragen woont in Wassenaar en ook de voorgedragen sportvereniging is in Wassenaar gevestigd;
2. de sportprestatie is geleverd tussen 1 augustus 2002 en 31 juli 2003.

Hoe aanmelden?
Meer informatie én een inschrijfformulier vindt u onder de sectie Kunst & Vrije tijd (sport & spel). Graag wel zo uitgebreid mogelijk aangeven waarom de voorgedragen kandidaat een prijs verdient.

Wanneer ?
De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 15 november 2002 in het Raadhuis De Paauw. De aanmeldingen moeten uiterlijk 29 september zijn ingezonden.