EURO-OK
http://www.euro-ok.nl

Nieuw detectieapparaat uitgebracht in strijd tegen valse euro

Op diverse plaatsen in binnen- en buitenland duiken regelmatig kwalitatief zeer goed vervalste biljetten van 50 euro op. Deze vervalsingen zijn met behulp van de traditionele middelen (ultraviolet licht of speciale pen) niet of nauwelijks meer van echte biljetten te onderscheiden. MKB-Nederland spreekt van een uiterst zorgwekkende ontwikkeling. Ook De Nederlandse Bank signaleert dat er sprake is van een uiterst serieus probleem.

De Euro-OK, sinds september op de markt, is momenteel de remedie tegen deze supervervalsingen. De Euro-OK onderscheidt vele echtheidskenmerken. Met het apparaat kan natuurlijk het belangrijkste kenmerk van de eurobiljetten, de optisch variabel inkt, snel en simpel worden gecontroleerd. De Euro-OK is gemakkelijk te plaatsen bij elk willekeurig kassapunt en zelfs desgewenst zelfs mobiel bruikbaar.

Bij het apparaat wordt een checkbook geleverd, waarin vele echtheidskenmerken helder worden weergegeven. Als optie is een loep (vergrootglas) leverbaar. Bijgevoegd is eveneens een opvallende raamsticker, waarmee bezitters van valse euros reeds bij de deur worden afgeschrikt.

Het detectieapparaat is via internet te bestellen op www.euro-ok.nl.

Voor nadere productinformatie: 0598-361078
Euro-ok bv
Langeleegte 5
9641 GN Veendam

Bij dit persbericht is een foto beschikbaar via het ANP fotonet en de digitale beeldbank. Tevens is de foto opvraagbaar via ANP Pers Support

13 nov 03 14:28