10/11 Den Bosch

's-Hertogenbosch 10-11-2003

VROUW AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL, 's-Hertogenbosch

Zondagmiddag is een 43-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden Ze werd in een horecagelegenheid aan de Korenbrugstraat betrapt toen ze een tas van andere bezoekers wegnam. Tegen de vrouw is pro9ces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is ze heengezonden.

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR HELING, 's-Hertogenbosch

Zondagavond zijn twee mannen, 26 en 34 jaar uit 's-Hertogenbosch aangehouden. Op de Hinthamerstraat in 's-Hertogenbosch probeerden ze spullen te verkopen aan een voorbijganger. Deze voorbijganger bleek een politieman te zijn direct zijn collega's waarschuwde. De twee mannen konden worden aangehouden. Ze bleken in het bezit van verschillende gestolen spullen die ze aan de man probeerden te brengen Het tweetal is voor verder onderzoek ingesloten.

JONGEREN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING, 's-Hertogenbosch

In de nacht van zondag op maandag zijn twee jongeren, 19 en 20 jaar uit 's-Hertogenbosch, aangehouden. Door getuigen werd gezien dat de twee van een school aan de Acaciasingel in 's-Hertogenbosch een ruit vernielde. Op aanwijzing van de getuigen konden de twee jongeren worden aangehouden. Tegen de jongeren is proces-verbaal opgemaakt.

HENNEPKWEKERIJ AANGETROFFEN Heusden

In de nacht van zondag op maandag werd de politie ter assistentie gevraagd op een adres aan de Hertog Janstraat in Heusden. Toen de politiemensen binnen waren roken ze de sterke lucht van hennep in de woning. Na onderzoek bleek op de zolder van de woning een hennepkwekerij met ongeveer 275 planten te zijn. De planten, lampen, afzuigers en andere toebehoren zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Tegen de 26-jarige bewoner is proces-verbaal opgemaakt.

TAS VAN VROUW GESTOLEN, 's-Hertogenbosch

Zondagavond is van een 68-jarige vrouw uit Delft haar handtas gestolen. De vrouw liep rond22.15 uur over de Parade in 's-Hertogenbosch. Terwijl ze daar liep kwam een jongen naar haar toe gefietst en rukte de tas bij de vrouw uit de hand. De jongen die donker gekleed was en een muts droeg wist op de fiets te ontkomen.

MAN BEROOFD VAN GELD EN GSM, 's-Hertogenbosch

Maandagmiddag is een 31-jarige man uit 's-Hertogenbosch van zijn portemonnee en gsm beroofd. De man liep rond 12.30 uur over de Maijweg in 's-Hertogenbosch. Daar werd hij aangesproken door de passagier van een donker kleurige auto vermoedelijk een Peugeot, die de weg wilde weten. Toen de man naar de auto liep om de weg uit te leggen, werd hij door de bestuurder die was uitgestapt bedreigd met vermoedelijk een vuistvuurwapen. Hij werd gedwongen zijn portemonnee en jas en gsm af te geven. De berovers verwenen met de auto in de richting van de Rijksweg. De inzittenden van de auto waren twee mannen met een donker getinte huid.