Gemeente Alkemade


Nieuwsbericht

10-11-2003
Leeskamer publiek geopend

Iedere week kondigt de gemeente in diverse publicaties aan dat (voorgenomen) besluiten van het college van burgemeester en wethouders, de gemeenteraad of externe bestuursorganen ter inzage liggen. De stukken worden voortaan op een centrale plaats (Leeskamer Publiek) in het gemeentehuis ter visie gelegd.

Tot dusver was het de gewoonte dat in de publicaties per sectie een kamernummer werd vermeld en dat u zich voor het inzien van de stukken bij de behandelend ambtenaar moest melden. Om de efficiency te bevorederen is besloten dit te veranderen. Tijdens openingsuren (maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur) kunt u nu in het gemeentehuis zelfstandig de stukken inzien. Bij de stukken is een formulier gevoegd waarop o.a. de strekking van het besluit, de termijn van terinzagelegging en de naam en het telefoonnummer van de behandelend ambtenaar staan vermeld. Mocht u behoefte hebben aan een toelichting, dan kunt u ter plekke telefonisch om aanvullende informatie vragen.

De Leeskamer Publiek is vanaf deze week voor u beschikbaar. U vindt deze ruimte op de beganegrond van het gemeentehuis in kamer nummer 8a. Via diverse verwijzingsbordjes wordt u naar deze ruimte verwezen.