09/11 Den Bosch

's-Hertogenbosch 09-11-2003 - .

ACHT GEDUPEERDEN NA OPENBREKEN KLUISJE, Den Bosch Zaterdagmiddag heeft een onbekende kans gezien om een kluisje in een verenigingsgebouw aan het Sportpark De Vliert open te breken. Acht leden van een voetbalteam uit Eindhoven dat daar op bezoek was werden daardoor gedupeerd omdat hun waardevolle spullen, die zij in een tas in een kluis hadden geplaatst, zijn weggenomen. De diefstal vond plaats tussen 14.30 uur en 16.30 uur. Het betreft onder meer portemonnees,geld,horloges,bankpassen,PSV-seizoenkaarten,sleutels, collegekaarten, Ov-jaarkaarten rij-en kentekenbewijzen.

WINKELDIEFSTAL. Den Bosch
Zaterdagmiddag is in een winkel aan de Lokerenpassage een 30-jarige in s-Hertogenbosch verblijvende man aangehouden. Hij werd door personeel van de winkel betrapt op het stelen van enkele kilos kipfilet en geringe hoeveelheden andere vleeswaren met een totale waarde van ruim 64 euro. De man is door de politie gehoord.

SCHADE DOOR VUURWERK, Rosmalen
Zaterdagmiddag rond kwart over vijf hebben onbekenden een stuk vuurwerk in een brievenbus gegooid van een flatwoning aan de Van Meeuwenstraat in Rosmalen. De schade die tengevolge daarvan ontstond aan de brievenbussen van meerdere bewoners en de intercominstallatie wordt door het woningbedrijf geschat tussen de 1000 en 2500 euro.

HOOFDWOND NA KLAP MET THEEKOP, Den Bosch

Tijdens een zaterdagavond ontstane ruzie tussen twee bezoekers van een pand aan de Oranje Nassaulaan in s-Hertogenbosch sloeg een 26-jarige man uit s-Hertogenbosch een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats met een stenen theekop op het hoofd. Het slachtoffer liep daardoor een hoofdwond op. De ruzie ging volgens het slachtoffer te maken met drugs die hij niet van de verdachte had gekregen.

URINEREN OP STRAAT, Den Bosch

Een 20-jarige Bosschenaar liep in de nacht van zaterdag op zondag urinerend over de Snellestraat. Het a-sociale gedrag van deze man is door de politie beloond met een bekeuring.

ALCOHOL IN HET VERKEER, Den Bosch/Nieuwkuijk

In de nacht van zaterdag op zondag reed een 18-jarige bromfietsster uit Helvoirt behoorlijk slingerend over de Vughterstraat in s-Hertogenbosch. Zij bleek bij controle behoorlijk onder invloed van alcoholhoudende drank te zijn en is aangehouden. Na verhoor en het opmaken van een proces-verbaal is zij weer in vrijheid gesteld. Zij kreeg een rijverbod voor de duur van 7 uur.

---
Een 21-jarige automobilist uit s-Hertogenbosch kreeg een geldboete van 190 euro omdat hij onder invloed over de Oosterplasweg reed.
---
Op de Nieuwkuijksestraat in Nieuwkuijk kreeg een 17-jarige bromfietser uit Drunen een geldboete van 75 euro omdat hij onder invloed van alcohol reed.