FLUGEL

Typisch Tachtig Live! nu al een succes

6 november 2003, Rotterdam

Aanstaande zaterdag zal in Ahoy voor de eerste maal het evenement Typisch Tachtig Live! plaatsvinden. Optredens van onder meer Billy Ocean, Irene Cara (Fame), London Beat en Ben Liebrand moeten er een onvergetelijke avond van maken.

Tussen 20.00 en 04.00 uur kan men in Ahoy (Rotterdam) genieten van oude hits en diverse optredens van artiesten uit de jaren tachtig. Tevens is er een prijs voor de mensen die er het meest jaren tachtig gekleed uitzien. Het evenement springt in op de vraag van het publiek naar de jaren tachtig, wat zelfs in de mode terug te zien is. De kaarten zijn bijna uitverkocht en het gastenboek van de site www.typisch80.nl wordt druk bezocht. Het wordt een feest voor jong en oud waar nog lang over nagepraat zal worden.

De hoofdsponsor Boswandeling heeft een actie gehouden voor consumenten en slijters. Drie slijters wonnen kaarten voor het voltallige personeel. Dit zijn Het Heike uit Nuland, De Bolle uit Beesd en In den Wingerd uit Leerdam. Zij hadden allemaal zelf een display gemaakt in de zaak, geheel in de jaren tachtig stijl. Honderd consumenten wonnen ook 2 kaartjes voor het evenement en Jessica Hilgers uit Oostvoorne kreeg zelfs een VIP-arrangement voor vier personen, compleet met vervoer per limousine aangeboden.

Ook de andere sponsoren hebben er alles aan gedaan om van dit evenement een succes te maken. Zo heeft RTL FM gedurende de aanloop naar het feest dagelijks typische tachtiger jaren items behandeld. Kortom, de verwachtingen zijn hoog gespannen, maar het is nu al zeker dat Nederland weer een mooi evenement rijker is!