07/11 Aa & Dommel

Boxtel 07-11-2003 - .

GEWAPENDE OVERVAL, Sint Oedenrode
Vrijdagmorgen kort voor half elf heeft een onbekende man een drogisterij aan de Kofferen in Sint Oedenrode overvallen. Hij heeft daarbij een gering geldbedrag buit gemaakt. De man kwam gemaskerd met een bivakmuts en gewapend met een vuistvuurwapen de winkel binnen en bedreigde twee in de winkel aanwezige vrouwelijke personeelsleden. Hij dwong hen geld af te geven. Toen hij dat had gekregen is hij weer de winkel uitgelopen. Nog voordat hij de winkel verliet heeft de man de man de bivakmuts afgedaan.
Het signalement van de overvaller luidt als volgt: Licht getinte huiskleur
25 tot 30 jaar oud

1.65 meter lang
zwart kort haar (ongeveer 0,5 centimeter)
kleding: Zwart gewatteerde jas van glanzende stof zonder emblemen o.d. blauwe spijkerbroek
lichtbruine suède schoenen
De man sprak snel en accentloos Nederlands
De politie wil graag in contact komen met eventuele getuigen. Telefoon 0900-8844 (lokaal tarief)

GESTOLEN AUTO IN BRAND, Berlicum
Donderdagavond heeft de brandweer een aan de Oude Bossche Baan in Berlicum in brand gestoken personenauto van het merk Mercedes geblust. De auto bleek eerder op de avond te zijn gestolen vanaf de Parade in 's-Hertogenbosch.

INBRAKEN, Sint Michielsgestel, Sint Oedenrode
In de nacht van donderdag op vrijdag is er ingebroken in een winkel aan de Spijt in Sint Michielgestel. Na het ingooien van een ruit is men er met de kassa met inhoud vandoor gegaanLater in de nacht is geprobeerd op soortgelijke wijze in te breken in een winkel aan de Hertog Hendrikstraat in Sint Oedenrode. Omdat men de ruiten niet kapot kreeg is de inbraak mislukt.