Rijn & Venen 10.00 uur

Utrecht 07-11-2003 - Persberichten district Rijn & Venen

Dodelijk ongeluk
KAMERIK - Een 49-jarige automobilist uit Wilnis overleed donderdagmiddag na een aanrijding met een vrachtwagen op de kruising Spruitweg-Ingenieur Enschedeweg. Dit gebeurde rond 17.00 uur.

De man reed op de Spruitweg uit de richting Kamerik en wilde linksaf de Ingenieur Enschedeweg op rijden. Vanuit de richting Wilnis reed een vrachtwagen, bestuurd door een 65-jarige inwoner van Linschoten over de Ingenieur Enschedeweg. Op de kruising schepte de vrachtwagen de personenauto. Een toevallig passerende ambulancebroeder bood direct hulp. De hulp mocht niet meer baten, de man overleed aan zijn verwondingen. Zijn auto is total loss.

Bekneld bij aanrijding
MONTFOORT - Bij een aanrijding tussen een personenauto en een bestelbus raakte donderdagmiddag rond 12.45 uur de bestuurster van de personenauto bekneld. Deze 21-jarige vrouw uit Oudewater werd door de brandweer uit de auto bevrijd.

De personenauto kwam uit de richting Montfoort, haalde een auto in en botste daarbij op de bestelbus. De hulp van de traumahelikopter werd ingeroepen, maar die bleek niet nodig. Zowel de 21-jarige vrouw als haar 25-jarige passagier, eveneens uit Oudewater, zijn met onbekend letsel naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht gebracht. De 62-jarige bestuurder van de bestelbus, een inwoner van Assendelft, en zijn vrouw, leeftijd onbekend, zijn met onbekend letsel naar het Amsterdams Medisch Centrum gebracht.

Vechtpartij
VINKEVEEN - De politie hield donderdagmiddag rond 16.00 uur een vijftienjarige inwoner van Mijdrecht aan. Hij had klappen uitgedeeld aan een veertienjarige inwoner van Vinkeveen op de Plevierenlaan. Dat zou hij hebben gedaan omdat hij zich door de veertienjarige bedreigd voelde. Proces-verbaal is opgemaakt en overgedragen aan justitie.