AutoRai

6-11-2003

Audi S line: Sport voor iedereen

De letter S staat bij Audi voor uitzonderlijke sportiviteit. Niet alleen bij de verschillende S-modellen, maar ook bij de S line; het uitrustingsprogramma dat een brug slaat tussen de gewone Audis en de S-modellen. S line biedt Audi-rijders de mogelijkheid om naast de A4 en A6 ook de A2, A3 en TT individueel op te waarderen

Het S line-sportprogramma is nu compleet en wordt voor bijna alle modellen, met uitzondering van de Audi A8 en de Audi allroad quattro, aangeboden. De uitrustingspakketten bestaan uit hoogwaardige, perfect op elkaar afgestemde componenten, die veelal speciaal zijn ontwikkeld. Deze instap in de Audi Sport-wereld is voor nagenoeg alle motoren mogelijk.

Afhankelijk van het Audi-model zijn onder het S-label een sportuitvoering en een exterieuruitvoering verkrijgbaar. Al naar gelang het model omvat een uitrustingsuitvoering een op maat gemaakt sportonderstel, gegoten lichtmetalen velgen, sportstoelen, sportstuur, S line-emblemen en nog veel meer.

S line spiegelt zich aan de merkwaarden van de S-modellen en is vooral aantrekkelijk voor klanten die hun auto op een sportieve manier willen onderscheiden van de standaard modellen. Andere voordelen: de koper krijgt beproefde Audi-kwaliteit en af-fabriek een tot in de kleinste details afgestemd ontwerp van de verschillende elementen.

De ontwikkeling van de S line uitvoering is in handen van quattro GmbH, die met high performance-modellen, zoals de Audi S4, RS6 en RS6 Avant wereldwijd een uitstekende reputatie heeft verworven.

Vanaf-prijs incl. BPM/BTW
S line uitvoering
S line exterieuruitvoering
A2

3.815

---
A3*

2.439

---
A4

4.704
2.963
A4 Cabrio

4.099

---
A6

5.055

---

---

4.184
2.267


* Alleen voor de Ambition

S line uitvoering: o.a. S line sportonderstel met straffere veer-/schokdemper-afstemming, 17 lichtmetalen velgen in 9 spaakdesign, fraaie stof-leder-combinatie voor de sportstoelen, bestuurdersinformatiesysteem en hemelbekleding in zwart.

S line exterieuruitvoering: gemodificeerde bumpers en dorpels, luchtinlaten in lamellen- en ruit-optiek, achter- respectievelijk dakspoiler.