Unieke samenwerking in werving- en selectieland

LEERDAM, 20031105 -- Q-Search (netwerkorganisatie op P&O/HRM gebied) heeft in samenwerking met OTYS e-Recruiting Systems een uniek automatiseringssysteem ontwikkeld. Het verbindt de aangesloten zelfstandig ondernemers in het hele land met elkaar waardoor zij nog makkelijker dan voorheen kunnen samenwerken. Zij hebben inzicht in elkaars bedrijfsgegevens, vacatures en kandidaten en de interne bedrijfsprocessen van de aangesloten werving- en selectiebureaus kunnen geheel geïntegreerd worden waardoor dubbele administratie wordt vermeden. Het systeem wordt continu op basis van gezamenlijke wensen verder uitgebouwd voor het gehele netwerk.



Delen = vermenigvuldigen! Het motto van Q-Search. Reeds 3,5 jaar bindt zij als landelijke netwerkorganisatie, innovatieve, creatieve, betrokken en mensgerichte ondernemers, werkzaam op het gebied van personeel, management en organisatie. Dit heeft als doel, met behoud van zelfstandigheid en identiteit, samen succesvol zaken te doen waardoor de resultaten beter zijn.


Q-Search faciliteert de inmiddels meer dan 50 aangesloten ondernemingen. Dit doet zij o.a. door het organiseren van netwerkbijeenkomsten, het delen van kennis en informatie, het stimuleren van samenwerking, het verwerven van opdrachten, het centraal inkopen van diensten en het realiseren van gezamenlijke marketing.


Nieuwe en interessante ontwikkelingen op het vakgebied personeel, management en organisatie worden gesignaleerd en gedeeld door OTYS en Q-Search. Voor meer informatie: www.otys.nl en www.qsearch.nl.