Dienstenbond CNV

Ledenraadpleging eindbod Aegon
02-11-2003

In tegenstelling tot een eerder verzonden mailing zullen de bijeenkomsten (informatiesessies) in verband met het eindbod van Aegon op 6 november as. plaatsvinden.

De informatiebijeenkomsten, die ook toegankelijk zijn voor niet-leden, zijn dus voorzien voor donderdag 6 november as.:
* West-Nederland: aanvang 10.00 uur, bij AEGON HK, Mariahoeve Den Haag, in het bedrijfsrestaurant;

* Midden-Nederland: aanvang 12.30, bij Spaarbeleg, Nieuwegein, 11e etage;

* Noord-Nederland: aanvang 16.30, bij AEGON Leeuwarden, in het bedrijfsrestaurant.

Voorts doen wij een beroep op u om eventuele vragen en opmekringen naar aanleiding van de u reeds toegezonden tekst van de Spelregels waar mogelijk vóór 5 november aanstaande aan ons kenbaar te maken. Dat kan via een email naar: 4bondenaegon@unie.nl. Vermeld als onderwerp van het bericht 'Informatiesessie' en als tekst uw naam, de vestiging waar u werkzaam bent, JA of NEE en bij 'ja', ook de locatie van de informatiebijeenkomst die u wilt bezoeken. Bedankt voor uw medewerking!

Korte lijnen
Naar aanleiding van een op 30 oktober 2003 gehouden bijeenkomst van de kadergroep ook de vraag of u met name voor locale (vestigingsgebonden) problematiek ook contact wilt onderhouden met uw locatievertegenwoordiger(s) in de kadergroep respectievelijk de ondernemingsraad waaronder u valt. Dat houdt de lijnen kort en bevordert onderlinge afstemming over zich voordoende vragen/kwesties. Desgewenst kunt u bij het secretariaat van de centrale ondernemingsraad (tel: (070)3448454 of email: cor@aegon.nl) navraag doen tot wie u zich in voorkomende gevallen het beste kunt wenden.

Stemformulier
Het stemformulier voor de ledenraadpleging dat onze leden bij de laatste berichtgeving hebt ontvangen, dient op 10 november as. weer bij CNV Dienstenbond te zijn. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met bestuurder Ahmed Kansouh, tel: (010)2651111.