Provincie Zuid-Holland

Persbericht

29-10-2003
Werkzaamheden aan provinciale wegen in het Westland

Tussen 5 en 7 november vinden er op diverse plaatsen in het Westland werkzaamheden plaats aan provinciale wegen. Zo is de N211 (Wippolderlaan) twee nachten afgesloten, de N 222 (Veilingroute) één nacht afgesloten en wordt er gewerkt aan het kruispunt Westerlee (N 213 / N 223).

N 211
In verband met asfalteringswerkzaamheden wordt in Wateringen de Wippolderlaan (N 211), twee nachten afgesloten voor het verkeer. In de avond en nacht van 5 op 6 november wordt de rijbaan voor het verkeer in de richting van de rijksweg A4, tussen de kruising Erasmusweg/Lozerlaan en de Veilingroute (N 222) voor het verkeer afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Poeldijkseweg (N 464), de Zuidwijckweg, de Vogelear en de Middel Broekweg (N466) naar de Veilingroute ( N 222).

In de avond en nacht van 6 op 7 november wordt de rijbaan voor het verkeer in de richting van de Lozerlaan, tussen de kruising met de Veilingroute en de Erasmusweg voor het verkeer afgesloten. De omleiding in deze nacht is tegengesteld aan die van de vorige avond/nacht.

Gelijktijdig met het uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden aan de Wippolderlaan wordt er in opdracht van de gemeente Wateringen een kunstwerk geplaatst op het viaduct over de provinciale weg N 211 bij de Heulweg. Om dit kunstwerk veilig te kunnen plaatsen moest de weg ook afgesloten worden. Deze activiteit wordt nu tijdens de afsluiting van de weg uitgevoerd.

N222
In de avond en nacht van 5 op 6 november wordt er in Naaldwijk ook gewerkt op de provinciale weg N 222, de Veilingroute. Verkeer komend van de N 211, rijdend in de richting Naaldwijk, wordt omgeleid via de Wippolderlaan en vervolgens via de Poeldijkseweg ( N 464), de Zuidwijckweg, de Vogelear en de Middel Broekweg (N466).

Westerlee
In de avond en nacht van 6 op 7 november worden er bij de kruising Westerlee in Naaldwijk, op de rijbaan van de provinciale weg N 213 voor het verkeer in de richting van de rijksweg A20 (Rotterdam), diverse reparatiewerkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt. Er is dan een omleidingsroute via de Oranjesluisweg (N223) en de Maasdijk (N 220) ingesteld. Voor de overige uit te voeren werkzaamheden op deze kruising geldt dat het verkeer hinder zal ondervinden. Rijstroken zullen tijdelijk worden verlegd en voor zoveel nodig zal het verkeer voor korte duur worden stilgezet.

De werkzaamheden vangen op beide avonden aan om 20.00 uur. Om 06.00 uur de daarop volgende ochtend wordt de weg weer voor het verkeer opengesteld.