Gemeente Emmen

Persbericht: Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland

5 november 2003

In het Martinicentrum in Groningen worden op dinsdag 4 en woensdag 5 november voor de zeventiende keer de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland gehouden. Een manifestatie waar ook de gemeente Emmen weer aanwezig is.

De promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland hebben dit jaar ruim 700 deelnemers, die gezamenlijk 1200 standunits bezetten. Er zijn 25 gemeentelijke- en themapleinen en een aantal grootschalige symposia, workshops en zakelijke bijeenkomsten.

Zoals gebruikelijk bevat de beurs weer enkele nieuwe elementen. Op een nieuw plein rond het thema 'Gezond aan het werk' kunt u zich diepgaand laten informeren over onderwerpen als reïntegratie, ergonomie en werkgerelateerde gezondheidsklachten. Daarnaast zijn er Tsjechische bedrijven aanwezig op de beurs.

De medewerkers van de afdeling Economische Zaken van de gemeente Emmen heten u van harte welkom in onze stand.

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud van de sites waarmee een link is aangebracht op basis van een aantal criteria, valt niet onder verantwoordelijkheid van de gemeente Emmen.

© 2003 Gemeente Emmen