2/11 Aa & Dommel

Boxtel 02-11-2003

DISTRICT AA & DOMMEL

MAN AANGEHOUDEN VOORBEDREIGING PORTIERS, Berlicum

Van zaterdag op zondag is een 36-jarige Ossenaar bij een horecagelegenheid aan de Hooghei in Berlicum aangehouden voor bedreiging van twee portiers. Omdat de man zich door alcoholmisbruik vervelend gedroeg, verzochten de portiers hem het pand te verlaten. De man werd daarop verbaal zeer agressief en bedreigde de portiers met de dood. De gewaarschuwde politie hield de Ossenaar op het parkeerterrein bij de gelegenheid aan. Hij is ingesloten.

VERDACHTE BELEDIGING AANGEHOUDEN, Boxtel

Van zaterdag op zondag is een 29-jarige inwoner uit Boxtel op de Markt in zijn woonplaats aangehouden voor belediging en openbare dronkenschap. De man schold onder invloed van alcohol en vermoedelijk drugs, agenten belast met horecatoezicht, uit. De man had last van opmerkelijke stemmingswisselingen, van zeer agressief tot huilen. Hij is ingesloten.

MAN GEWOND BIJ AANRIJDING, Boxtel

Zaterdagmiddag is een 38-jarige automobilist Oost West en Middelbeers bij een aanrijding op de kruising van de Kempseweg / Scheepdonkseweg in Boxtel gewond geraakt. Een 61-jarige automobiliste uit Boxtel reed over de Scheepdonkseweg en verleende geen voorrang aan het slachtoffer die uit de Kempseweg kwam. Door de botsing die ontstond verloor het slachtoffer de macht over het stuur en reed tegen een boom. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het Jeroen Boschziekenhuis in s-Hertogenbosch. Beide autos liepen zware schade op.

FIETSER GEWOND BIJ VERKEERSONGEVAL, Boxtel

Zaterdagavond is een 45-jarige fietser uit Boxtel op de kruising van de Wielakker en de Langakker in zijn woonplaats gewond geraakt bij een aanrijding met een 58-jarige automobilist uit Boxtel. De automobilist gaf rijdende over de Wielakker geen voorrang aan de voor hem van rechts (Langakker) komende fietser. Laatstgenoemde kwam door de aanrijding ten val en is met rugletsel overgebracht naar het Jeroen Boschziekenhuis in s-Hertogenbosch.

MANNEN ETEN ZONDER TE BETALEN EN NEMEN SIERZWAARDEN MEE, Sint-Oedenrode

De politie heeft zaterdagavond een 31-jarige Helmonder en een 39-jarige man uit Westerhoven aangehouden voor diefstal. De twee hadden kort daarvoor voor een bedrag van 106 Euro gegeten bij een restaurant aan de Lindendijk in Sint-Oedenrode zonder te betalen. Bij het verlaten van de zaak namen zij twee samuraizwaarden mee. De politie kon het tweetal korte tijd later elders in Sint-Oedenrode aanhouden. Beiden zijn voor verhoor ingesloten.