Digitale Gemeente Houten

Benders (D'66) verlaat politiek

zondag 2 november 2003 - Bron: Redactie SDGH

Raadslid René Benders verlaat de Houtense politiek.

Vrijdag kondigde Benders aan dat hij per 1 januari stopt met zijn werkzaamheden en dat Hans van Zijst, thans lid van de commissies Samenleving en Bestuur, zijn zetel in de gemeenteraad overneemt.

Op de website van D66-Houten schrijft Benders:
Na een studie van ruim drie jaar aan de faculteit Gezondheidszorg van de Hogeschool van Utrecht sluit ik mijn opleiding tot tandprotheticus af. Dit betekent dat ik naast het tandtechnisch laboratorium ook een tandprothetische praktijk zal gaan voeren. Het starten van een tandprothetische praktijk zie ik als een geweldige nieuwe uitdaging die echter wel de nodige gevolgen heeft.
Zo zal ik, vanwege het tijdsbeslag voor mijn dagelijkse werkzaamheden, niet voldoende tijd overhouden om het raadslidmaatschap op een, in mijn ogen, goede manier te kunnen invullen. Ik ben er de man niet naar om de dingen half te doen en daarom moet ik nu een keuze maken. Met ingang van 1 januari 2004 zal ik mijn raadslidmaatschap beëindigen.

Ik kan terug kijken op vele mooie jaren in de Houtense politiek en neem dan ook met enige weemoed afscheid, maar doe dit in de wetenschap dat mijn plaats in de Raad zal worden ingenomen door een uitstekende D66-er.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).