Gemeente Leiden

Leidse Schouwburg start nieuwe website

Publicatiedatum: 31 oktober 2003

Deze maand is de nieuwe website van de Leidse Schouwburg van start gegaan. Op de site kunt u alle informatie vinden over het programma van de schouwburg. Ook kunt u hier on line kaartjes reserveren. Bovendien kunt u zich inschrijven om de nieuwsbrief van de schouwburg in uw mailbox te ontvangen.

CULTUUR EN EDUCATIE - Bij het maken van de website heeft de Leidse Schouwburg gestreefd naar duidelijkheid en eenvoud. Over elke voorstelling kunt u korte informatie vinden, ondersteund met een foto om alvast in de stemming te komen, en ziet u of er nog kaarten verkrijgbaar zijn en wat deze kosten. Als u weet welke voorstelling u wilt bezoeken, kunt u via een zoeksysteem op trefwoord zoeken. Als u nog geen specifieke voorstelling in gedachten heeft, maar wel van een bepaald genre houdt, kunt u daarop zoeken. U kunt bijvoorbeeld doorklikken naar jeugdvoorstellingen, musicals of toneel. Een andere mogelijkheid is om het programma per maand te bekijken.

Zodra u een keuze heeft gemaakt kunt u heel eenvoudig on line reserveren. Dit kan 24 uur per dag, op het moment dat u het beste uitkomt.

Overigens bevat de site nog veel meer nuttige informatie, zoals een plattegrond van de zaal.

U kunt vanaf heden on line zitplaatsen reserveren, foto: Gemeente Leiden.

Nieuwsbrief

Op de website kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief van de Leidse Schouwburg. Als u zich inschrijft kunt u aangeven welke genres uw voorkeur hebben. U wordt dan regelmatig op de hoogte gehouden betreffende de voorstelling van uw voorkeur. Zo weet u als een van de eersten wanneer een nieuwe voorstelling is bijgeboekt en kunt u snel reserveren.

Natuurlijk verschijnt het programma van de schouwburg niet alleen on line, maar blijft ook de seizoenbrochure bestaan, net als de maandelijkse folder Update.

Het adres van de website: www.leidseschouwburg.nl

Deze pagina is gewijzigd op 30-10-2003