SELLFORM


's-Hertogenbosch, 24 oktober 2003

15 jaar Sellform
Opening 'Royal Albert hall'

Vrijdag 31 oktober a.s. opent algemeen directeur Albert W.D. Janssen de viering van het 15-jarig bestaan van Sellform. Dit gebeurt door de officiële ingebruikneming van de 'Royal Albert Hall', de nieuwe bedrijfspub in de Bossche hoofdvestiging van Sellform. De opening wordt verricht door dr. Jan Schouten, voorzitter van de Raad van Advies van de opleidings- en advies-groep Schouten & Nelissen.

Maatwerk
De viering van 15 jaar Sellform zal gepaard gaan met enkele feestelijke seminars in de Royal Albert Hall aan de Koninginnenlaan 3 te 's-Hertogenbosch. De seminars zullen in het teken staan van 'maatwerk'. Medio november worden de bijeenkomsten opgeluisterd door de aanwezigheid van een authentieke, Indiase kleermaker. 'Tailor Dang' neemt belangstellende dames en heren de maat voor een kostuum dat vervolgens exclusief in Thailand wordt vervaardigd. Op de donderdagen 13 en 20 november is het zelfs moge-lijk van binnen én van buiten de maat genomen te krijgen. Spiritueel docent drs. Roos Litjens van Spirit Origin maakt tijdens deze seminars een 'maat-foto van de ziel'. Deze legt ze vast in een human design van het 'innerlijk kostuum'. De buitenkant kan vervolgens door 'Tailor Dang' worden opgenomen voor een exclusief maatkostuum.

Sellform
In 1988 begon Bosschenaar Albert W.D. Janssen als zelfstandig ondernemer met fullservice direct-marketingbureau Sellform. De naam is afgeleid van een zelf ontwikkelde 'selling formula'. Naast direct marketing en detache-ring ondersteunt Sellform evenementen met sponsorwerving. De 'knowhow to sell' van Sellform sloeg aan en het bedrijf kende een voorspoedige ontwik-keling. Tal van bedrijven en organisaties deden en doen met succes een be-roep op Sellform. Daarnaast was Sellform als sponsorwerver betrokken bij diverse spraakmakende events, zoals de start van de Tour de France 1996 in 's-Hertogenbosch, de Heineken Trophy (later Ordina Open) in Rosmalen en als organisator bij de seminars van Emile Ratelband. De Sellform Group heeft inmiddels vestigingen in 's-Hertogenbosch en Eindhoven en werkt met ruim 200 mensen voor een breed klantenpakket.


- - - einde persbericht - - -