Politie Zeeland



R-7586-2003 5 TIPS NA UITZENDING OPSPORING VERZOCHT


Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedde maandagavond aandacht aan een woninginbraak in Waarde die plaatsvond op 7 augustus j.l. waarbij de buit o.a. bestond uit sieraden, geld en een pinpas. Naar aanleiding van deze uitzending kwamen 5 tips binnen.
In deze uitzending waren beelden te zien van een man die met de gestolen bankpas geld pinde bij de Rabobank in Krabbendijke.



Z-7587-2003 AANRIJDING


Op de Vylainlaan te Heikant zijn maandagmiddag rond 16.15 uur een bromfiets en een personenauto met elkaar in botsing gekomen.
Een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Terneuzen week uit naar links om een voertuig in te halen juist op het moment dat hij zelf werd ingehaald door een personenauto, bestuurd door een 60-jarige man uit de gemeente Hulst. Beiden verklaarden reeds aan het inhalen te zijn geweest toen de andere ook ging inhalen. Er was alleen materiële schade.



Z-7588-2003 BELEDIGING NA DOORRIJDEN


Een 40-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen heeft maandagmiddag aangifte gedaan van belediging na een aanrijding.
De vrouw reed rond 17.15 uur in haar auto over de Wielingenlaan in Terneuzen. Ter hoogte van de Vlietstraat moest de vrouw stoppen voor een groepje scholieren die overstaken. Eén van hen gaf tijdens het voorbijfietsen een klap op de motorkap van haar auto. Een andere jongen reed achter langs de auto en raakte hierbij de auto waarop deze beschadigde. Toen de vrouw uitstapte en hem hierop wilde aanspreken, schold de jongen haar uit en fietste door. De jongen was ca. 15 jaar oud en had opvallend oranje/rood haar.