VARTEC TELECOM INC.

VarTec kondigt lancering van EurExcel Nederland aan

Dallas, Texas, October 27 /PRNewswire/ --


- Marktuitbreiding biedt concurrerende prijzen en kansen om inkomsten te generen

VarTec Telecom, Inc. heeft gisteren de officiële lancering van EurExcel Nederland in Nieuwegein bekendgemaakt. EurExcel Nederland is een nieuwe internationale afdeling van VarTec en gaat telecommunicatiediensten van hoge kwaliteit aan lage prijzen aanbieden over heel Nederland aan districtsabonnees en bedrijven met een enkele telefoonlijn.

Met deze uitbreiding sluit Nederland zich aan bij het EurExcel's servicegebied van Oostenrijk, Duitsland, de Ierse Republiek en het Verenigd Koninkrijk.

EurExcel is gespecialiseerd in de directe verkoop van telecommunicatiediensten en -producten aan consumenten via een netwerk van getrainde Onafhankelijke Vertegenwoordigers die op commissie werken. Deze commissie is gebaseerd op de directe verkoop aan consumenten. De Onafhankelijke Vertegenwoordigers ontvangen verder ook commissies en bonussen gebaseerd op de directe verkoop aan consumenten van hun eigen netwerk van Onafhankelijke Vertegenwoordigers. Iedere deelnemer werkt als zelfstandig ondernemer en is zodoende zelf verantwoordelijk voor zijn of haar bedrijf.

EurExcel is een trots lid van de Internationale Raad van de Direct Selling Association (DSA), een industrievereniging van gevestigde en gerespecteerde bedrijven die in de directe verkoop en netwerk marketing zijn gespecialiseerd. EurExcel leeft de Ethische Code van de DSA strikt na en promoot deze Code. Verdere informatie over de DSA en de Ethische Code is verkrijgbaar via de website van de organisatie, www.dsa.org.

Laura Collins, Executive Vice President van Global MLM Marketing voor VarTec Telecom, Inc. zei: 'Wij zijn heel opgetogen over de veelbelovende vooruitzichten van de Nederlandse markt. Op basis van onze beproefde directe verkoopsmethode waarbij ondernemers vergoed worden voor de verdeling van onze producten en diensten, verwachten we een constante uitbreiding van onze tevreden klantengroep. Om hoogstaande productondersteuning te verzekeren, gaat EurExcel Nederland bovendien gebruik maken van VarTec Telecom Europe's telecommunicatienetwerk dat een gevestigde waarde is in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.'

Het management van VarTec verwacht dat de Nederlandse consumenten EurExcel's directe verkoopsmethode goed zullen onthalen. Volgens de World Federation of Direct Selling Associations zijn er thans in Nederland meer dan 36.000 mensen betrokken bij de directe verkoop voor een groot aantal verschillende bedrijven. In 2002 bedroeg het verkoopcijfer van directe verkoop in Nederland meer dan 106 miljoen Euro.

Over VarTec Telecom, Inc.

VarTec Telecom, het grootste privé-telecommunicatiebedrijf in Noord-Amerika en Europa, heeft een winstgevende onderneming met een omzet van 1,7 miljard USD opgebouwd door telecommunicatie aan te bieden aan consumenten die door grotere naamloze vennootschappen worden verwaarloosd. Naast de EurExcel ondernemingen en bedrijfsafdelingen omvat de VarTec Telecom bedrijfsgroep ook VarTec Telecom Europe (dat in mei 2003 van start ging in Nederland en reeds verschillende duizenden klanten heeft), Excel Telecommunications en eMeritus Communications. VarTec Telecom haalde onlangs de Top 500 van privé-bedrijven van Forbes Magazine. Meer informatie over de VarTec Telecom bedrijfsgroep en EurExcel is verkrijgbaar op onze website, www.excel.com.

Website: http://www.excel.com
Website: http://www.dsa.org

(media) Paul Thies, Directeur Public Relations, VarTec Telecom, Inc., tel. +1-214-424-4642 of email pthies@vartec.net.

27 okt 03 12:02