Politie Drenthe

Maandagmiddag 20-10-03

Assen 20-10-2003 - Perspiket t.m. 23-10-03/16.30 uur

Uitslaande boerderijbrand

WINDE Vanmiddag is een rietgedekte boerderij aan de Peizerweg door brand verwoest. Brandweerkorpsen uit Vries en Eelde hebben nog getracht de brand, die rond 13.00 uur uitbrak, te blussen. Men was een uur na het uitbreken van de brand de brand meester. De boerderij kan als verloren worden beschouwd. Schade en oorzaak van de brand is (nog) niet bekend.

Verkeerscontrole

EMMEN Aan de Kerkhoflaan werd vanmorgen een
bromfietscontrole/verlichtingscontrole uitgevoerd. Daarbij werden 32 voertuigen gecontroleerd. 4 bestuurders werden bekeurd voor defecte(geen) verlichting, 15 bromfietsers voor te groot vermogen, 1 x geen verzekeringsplaat, 2 x losse kinband van de helm en 3 x rijden door rood licht.

Vernieling ruiten school

VEENOORD Bij een school aan de Elzenstraat zijn het afgelopen weekend 12 ruiten ingegooid. Ook een op het schoolplein staand speelhuisje + glijbaan moesten eraan geloven en werden vernield.

Autoinbraak

PATERSWOLDE Afgelopen nacht werd er in een aan de Patrijsweg geparkeerde personenauto ingebroken. De autoradio-cd-speler werd ontvreemd. Niet duidelijk is geworden hoe de afgesloten auto geopend is.