Heuveulrug, 10.36 uur

Utrecht 21-10-2003 - Persberichten voor hte district Heuvelrug

Winkeldieven aangehouden
WIJK BIJ DUURSTEDE- In de nacht van maandag op dinsdag kwam omstreeks 03.40 uur de melding binnen dat op de Madelinushof bij een winkel ingebroken zou worden.

De agenten zagen dat een ruit van de winkel was ingegooid en troffen twee verdachten nog in de winkel aan. Een 27-jarige man zonder woon- of verblijfplaats en een 20-jarige man uit Arnhem hadden al een zak gevuld met sigaretten en cds. Beide mannen zijn aangehouden en zitten nog vast voor verhoor.

Onder invloed
VEENENDAAL- Maandag omstreeks 23.55 uur is tijdens een alcoholcontrole een 37-jarige man uit Veenendaal bekeurd voor het rijden onder invloed.

Na een blaastest is de man meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Hieruit bleek dat hij 460 ug/l in zijn lichaam had. De man kreeg een bekeuringen en een rijverbod van vier uur.

Onder invloed
WIJK BIJ DUURSTEDE- Maandag kwam de melding binnen dat een personenauto gevaarlijk rijgedrag vertoonde op de N229. Agenten konden de bestuurder, een 48-jarige man uit Houten, staande houden op de Steenstraat. De man is meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Hieruit bleek dat de man 700 ug/l in zijn lichaam had, terwijl wettelijk 230 ug/l is toegestaan.
Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt, zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van acht uur.