Gemeente Ede

Burgemeester R.C. Robbertsen verricht officiële handelingen: EPV-show en kunstexpositie in Ede, schooljubileum Ederveen

Burgemeester R.C. Robbertsen gaat dezer dagen op uitnodiging van de organisatoren naar verschillende activiteiten in de gemeente Ede. Achtereenvolgens zijn dat donderdagavond 16 oktober de opening van de jaarlijkse tentoonstelling van de Edese Pluimveevereniging EPV, op vrijdagavond 17 oktober de jubileumviering van de Vereniging tot Stichting en Instandhouding van Scholen met de Bijbel in Ederveen en op zaterdagmiddag 18 oktober de opening van de expositie Kunst in de Kerk in de Emmaüskerk in Ede.

De heer Robbertsen reikte bij de opening van de E.P.V.-show in sporthal De Peppel tevens de prijzen uit voor de winnende dieren. EPV-erevoorzitter P.A. Kroon verraste hij met de uitreiking van de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Bij de herdenking van het 75-jarig bestaan van de School met de Bijbel/Calvijnschool in Ederveen ontvangt de burgemeester het eerste exemplaar van een jubileumboek. Hij zal het verenigingsbestuur daarvoor bedanken en hen feliciteren met het jubileum. De 275 schoolkinderen ontvingen vrijdag tijdens hun spellendag een kleine attentie van de gemeente Ede.

In de expositie Op Verhaal Komen van de werkgroep Kunt in de Kerk van de Samenwerkende Kerken in Rietkampen zaterdagmiddag in de Emmaüskerk in Ede zal burgemeester Robbertsen met de onthulling van een lichtbeeld het startsein geven. In de startbijeenkomst van deze expositie ontvangen de heer en mevrouw Robbertsen een catalogus van de expositie.