BedrijfsautoRAI

29-08-2003

Vervoer op een efficiënte manier

Op de komende BedrijfsautoRAI die gehouden wordt van 16 tot en met 25 oktober, zal Nissan groter uitpakken dan ooit. Een aantrekkelijke stand met uitstekende service moet de kostenbewuste vervoerder lokken. Een ware stortvloed van nieuws zal ervoor zorgen dat het druk wordt bij Nissan.

De aandachttrekker en regelrechte wereldprimeur is de nieuwe Nissan Kubistar. Een lichte bedrijfswagen die voor veel beroering zal zorgen in zijn segment.

Ook staat er de gefacelifte Nissan Interstar, waarvan later de eerste details worden bekendgemaakt. Wel is de Interstar nu nog veelzijdiger. Er is gelet op een verbetering van het comfort met behoud van de doelmatigheid waar de Interstar om bekendstaat.

Verder kan de gefacelifte X-TRAIL worden bewonderd. Op de BedrijfsautoRAI staat van deze stoere auto het modeljaar 2004. De nieuwe X-TRAIL kenmerkt zich door veranderingen aan onder meer het dashboard en aan de voor- en achterzijde van het exterieur.

Tot slot staat er op de Nissan-stand een concept car, de BeeLine, die de toekomst van bedrijfswagens volgens Nissan fraai in beeld brengt.