LOOKAT

PERSBERICHT Oldenzaal, oktober 2003

Combinatie van gedichtjes en kleurplaten voor kinderen op CD-ROM

LOOK@T Multimedia uit Oldenzaal, de makers van de kindersite www.kleurplaten.nl, introduceert voor kinderen de CD-ROM 101 kleurgedichtjes met bijpassende kleurplaten.

Gedichtjes maken en lezen is voor jong en oud leuk en leerzaam. Met de CD-ROM 101 kleurgedichtjes met bijpassende kleurplaten kunnen kinderen een keus maken uit een gedicht met een bijpassende kleurplaat. De kleurplaat heeft altijd te maken met de inhoud van het gedicht en door het in te kleuren kunnen kinderen het gedicht compleet maken. Dit kleurgedichtje kan dan bijvoorbeeld door het kind worden gegeveen aan een zieke opa of voor een meester die afscheid neemt van de school. De CD-ROM bevat meer dan 101 verschillende kleurgedichtjes. Voor elke gelegenheid is er een kleurgedichtje te vinden. Het zoeken van een kleurgedichtje kan via de verschillende thema's of het zoeken op bepaalde woorden. De kleurgedichtjes kunnen onbeperkt via deze CD-ROM op A4-formaat afgedrukt worden.

101 kleurgedichtjes met bijpassende kleurplaten bevat onder andere de volgende thema's:


- Valentijnsdag

- Dierendag

- Sinterklaas

- Kerstmis

- Verjaardag

- Huwelijk

- Beterschap

- Afscheid

- Geboorte

- En nog veel meer...

Systeemeisen van de CD-ROM: IBM PC of 100% compatible, 32 MB RAM, Windows 95, 98, ME, XP, NT, CD-ROM-speler, printer.

LOOK@T Multimedia uit Oldenzaal heeft reeds binnen het thema kleuren & knutselen een hele serie CD-ROM's ontwikkeld speciaal voor kinderen. Binnenkort verschijnen ook de titels: De nationale Sinterklaas kleur, knutsel en rijm CD-ROM en de De nationale Kerst kleur, knutsel en rijm CD-ROM.

---

Voor meer informatie en het aanvragen van recensie-exemplaren:

LOOK@T B.V., Peter Acu/Guus Wolters
B. Balderikstraat 9, 7575 AJ Oldenzaal
Tel. 0541 537 720 Fax 0541 537 605
http://www.lookat.nl
E-mail: acu@lookat.nl - wolters@lookat.nl
Mobiel Peter Acu: 06-51840521 Mobiel Guus Wolters: 06-53756460

15 okt 03 11:46