BedrijfsautoRAI

13-10-2003

Vernieuwde Toyota RAV4 Van tijdens bedrijfswagenshow in Raamsdonksveer

Van 13 tot en met 25 oktober zal de markante Toyota-koepel in Raamsdonksveer in het teken staan van een uitgebreide bedrijfswagenshow. Nieuwkomer is de vernieuwde Toyota RAV4 Van.

Maar ook alle andere grijs kenteken-versies van Toyota zijn er te zien. Zoals de Van-uitvoeringen van de Yaris Verso, de Corolla Wagon, de Avensis Verso, de Previa en natuurlijk de uiterst populaire Land Cruiser. Ook de HiLux, HiAce en Dyna zijn van de partij. Toyota bedrijfswagens staan bekend om een goede combinatie van lage bedrijfskosten met veel comfort, onovertroffen bedrijfszekerheid, een lange levensduur en een zeer interessante restwaarde.

Bij Toyota distributeur Louwman & Parqui staat de showroom vanaf 13 oktober in het teken van bedrijfswagens. Aan de Steurweg 8 te Raamsdonksveer kan het publiek kennismaken met de totale bedrijfswagenlijn. Toyota biedt maar liefst negen carrosserievarianten op grijs kenteken.

Toyota RAV4 Van
De Toyota RAV4 is onlangs vernieuwd. Zowel technisch als optisch is de bestverkochte SUV van Europa flink opgewaardeerd. De vernieuwde RAV4 is herkenbaar aan een gewijzigd front (kop- en mistlampen) en achterlichtunits. Daarnaast kent de RAV4 meer veiligheidsitems. Zo is de Linea Sol versie standaard voorzien van acht airbags, Vehicle Stability Control (voertuigstabiliteitscontrole), Traction Control en Brake Assist (remassistent). Het gevoel in het stuurwiel is verbeterd en het rijcomfort op een hoger niveau gebracht. Er zijn twee VVT-i benzinemotoren (1.8 en 2.0) en een sterke 2.0 D-4D Common Rail dieselmotor (85 kW/116 pk) beschikbaar. De RAV4 Van start bij een consumentenprijs van 19.990 euro, exclusief BTW. Leaseprijs vanaf 455 euro per maand, exclusief BTW.

HiAce Cool Comfort: gratis airconditioning
In Raamsdonksveer is ook de HiAce Cool Comfort te zien. Deze bestelwagen is voorzien van gratis airconditioning en bovendien uitgerust met het Comfort Pakket. Dit omvat bijvoorbeeld centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare portierruiten, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels en een armsteun. De HiAce Cool Comfort is leverbaar als personenbus, gesloten bestelwagen en een dubbele cabine versie. Net als de andere uitvoeringen van de HiAce is er keus uit twee eigentijdse 2,5 liter Common Rail dieselmotoren van respectievelijk 65 kW/88 pk en 75 kW/102 pk. De prijs van de HiAce Cool Comfort als gesloten bestelwagen start bij 17.860 euro, exclusief BTW.

Toyota HiLux scherp van prijs
De Toyota HiLux wordt tijdens de bedrijfswagenshow tegen een scherpe prijs aangeboden. De HiLux combineert minimaal 1.800 kg aanhangwagengewicht met twee riante zitplaatsen. De vanaf-prijs van deze pick up bedraagt 14.150 euro exclusief BTW. De leaseprijs start vanaf 355 euro per maand, exclusief BTW.