Utrecht stad, 10.30 uur

Utrecht 13-10-2003 - Persberichten Utrecht stad

Rijden onder invloed
UTRECHT- Op zondagavond reed een automobilist een lantaarnpaal omver en bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Omstreeks 19.35 uur reed een 40-jarige automobiliste uit Amstelveen over de Rijksweg A2. Door onbekend oorzaak reed de vrouw van de weg af en botste tegen een lantaarnpaal. De vrouw bleek gedronken te hebben en blies op het bureau 900 ug/l. De vrouw kon haar rijbewijs inleveren en tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

UTRECHT- Op maandagochtend werd een man aangehouden omdat hij met een slok teveel op teveel achter het stuur zat. Omstreeks 00.30 uur zagen agenten een 49-jarige automobilist uit Utrecht slingerend rijden over de Vleutenseweg. De man blies op het bureau 550 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Motorrijder valt
UTRECHT- Op zondagmiddag raakte een motorrijder gewond nadat hij was gevallen. Omstreeks 16.10 uur reed een 45-jarige motorrijder over de Rijksweg A 12 en kwam in een bocht ten val. De motorrijder botste vervolgens tegen een lantaarnpaal aan en werd met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Gestolen mobiel
UTRECHT- Op zondagmiddag werd een mobiele telefoon gestolen van een jongen. Omstreeks 15.10 uur bevond een 12-jarige jongen uit De Meern zich op de Ten Veldestraat. Op een gegeven moment kwamen er twee jongens op de jongen aflopen en deze jongens vroegen de 12-jarige naar de tijd. De jongen uit De Meern keek op zijn klokje in zijn mobiele telefoon. Plotseling werd de telefoon door de jongens uit zijn handen gerukt. De jongens verdwenen vervolgens met de telefoon. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie van het district Marco Polo; 0900-8844.