Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe arrangementenkrant van Hampshire Hospitality & Leisure

MEER DAN 60 WEEKENDJES WEG IN 30 HOTELS IN DE BENELUX

Nieuw: holidays@hampshire-hotels.com arrangementenkrant...

Hilversum, 9 oktober 2003...Hampshire Hospitality & Leisure heeft een overzichtelijke krant uitgebracht, waarin meer dan 60 verschillende arrangementen in de Benelux staan vermeld; de 'holidays@hampshire-hotels.com-arrangementenkrant' 2003-2004. In deze arrangementenkrant bieden alle 30 bij Hampshire aangesloten hotelbedrijven hun meest ontspannende, rustgevende of actieve vrijetijdsarrangementen aan, variërend van een Friese Meren Fietsarrangement bij Hampshire Inn - St. Nicolaasga tot een Beauté arrangement bij het Limburgse Kasteel Erenstein - 'A Hampshire Classic Hotel'. Telkens geldt als motto; "More than Welcome & Small enough to Care"... Kijk voor meer informatie op www.hampshire-hotels.com

Freule, Jonkheer en Monkey's
Nu er de holidays@hampshire-hotels.com-arrangementenkrant is, blijkt dat er van alles te doen is in de Benelux. De arrangementenkrant biedt een uitgebreid scala aan uitstapjes, het aanbod omvat meer dan 60 verschillende midweek- en weekendarrangementen. Zo zijn er actieve 'holidays', zoals golfen in Slenaken, wandelen aan de voet van de Lochemse Berg, fietsen in de bosrijke omgeving van Landgoed Stakenberg, varen door de Amsterdamse grachten of lekker winkelen in een bruisende stad als Brussel of Maastricht. Er is een Freule en een Jonkheer arrangement, een Hotel de Ville arrangement, Monkey's arrangement, een Beautiful Winter Time en een Summer Holiday. En wat te denken van Reuring in de Achterhoek?

Michelin-ster
Vrijwel alle Hampshire hotels bieden bovendien de mogelijkheid om drie nachten te verblijven voor de prijs van twee, waardoor een vierdaags arrangement in Hampshire Inn - Ecu Genk al geboekt kan worden vanaf EUR 80,- per persoon. Daarnaast zijn er allerlei verwen-arrangementen, gecombineerd met rustgevende massages en beautybehandelingen. En uiteraard is er het culinaire aspect, er zijn meerdere Hampshire hotels met een restaurant met Michelin-ster!

Snelle groei
Etienne Verkerk is Algemeen Directeur bij Hampshire Hospitality & Leisure: "Een half jaar geleden stonden er twaalf hotelbedrijven in onze arrangementenkrant. Nu is dat aantal uitgegroeid tot maar liefst 30, verspreid over de gehele Benelux. Steeds meer hotels sluiten zich bij ons aan, omdat ze zich herkennen in ons concept; "More than Welcome & Small enough to Care", waarbij luxe en persoonlijke aandacht voor de gast voorop staan. Bovendien laten we de individuele hotels in hun waarde; elk aangesloten hotel is immers uniek. Het veelzijdige aanbod in de nieuwe arrangementenkrant is daarvan een goed voorbeeld."

De holidays@hampshire-hotels.com arrangementenkrant is verkrijgbaar via de website of door te bellen met Hampshire Hospitality & Leisure via 035 - 672 00 77.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com.

Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure via 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent vier merknamen: het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels', de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns' en 'A Hampshire Business Center' voor vergaderfaciliteiten.